Šeimos sopkutė prie židinio

Geras klausimas. Matyt kažkaip siejasi. tik mirkt, mirrkt su Norkos blakstienom, tpfu antakiais, nu, blyn visai susimaišiau…aj dą tę buvo tokie "nepakartojamai universalų masažuoklį Jam ir Jai: užburiančios malonumo bangos! " - vot banguoji i griešyt nereikia,. Dožyli mat. Visai išpindėjo - Norkas priaugina, bangas paleidžia, …ottai laikai

Cha cha JuokiasiViena mūsų pacientė važiavo a la taisyt dantų, o grįžus pasigyrė, kad prisiaugino tas Norkos blakstienasCha cha Nu ką aš žinau, kaip tos blakstienos ant plikės atrodytųCha cha O bet tačiau kuom čia siejasi tos blakstienos su griešijimuCha chaDrovus

mačiau, kad akcijose siūlo Norkos blakstienų priauginimą. Kaži kas tas yr? Gal tiktų ant manosios plikės?Nekaltas

Aš tai, žinok, netingiu nei prieš valgį nei po joCha cha Gal kai pasensiu, pradėsiu tingėt, ale va dabar niekaipCha cha

Žinai, netgi valkata dažniausiai tingi griešyc. Net ir labai geroms progoms gerai pasitaikant kartais apima toks egzistencinis tinginys prie katro kartais ko nors norisi, o vot griešyc nesinori. O galėtų…Gal tai kokiastai apsauginė organizmo reakcija. Na, tokia kaip apsnūdimas po pietų, ktaras atsiranda iš natūralaus organizmo pasipriešinimo galimam persivalgymui – snausdamas gi daug neprisikimši. Ane?

Davaij atvarykTaurėTaurėApkabinimas

Gal man nepasitaiko tokia progaCha cha O jei pasitaiko, tai gal nelabai tinkamaNekaltas O jei nelabai tinkama, tai kam tada griešytCha cha

Aš tai vat mislyju…nunegitaip jau sudėtinga sugriešyc progai pasitaikius…

LabasLabasi mes ateisim i ja pagert Cha cha

Nū žynokice neabydnaLiežuvis Mažum ateis dar šventė ir į mano kiemąCha cha

aga tikrai ar neabidna Cha cha

ir neabydna būt negriešnai?NekaltasDrovus

Aš pvzAngelasCha cha

Nemiegam, dirbam, negriesnas, laba Kava

o as i nezinojau, kad meldesi kas uz ka Šypsena
ui kaip atsilikus Drovus

o kas čia negriešnas?Nekaltas

Manau ir Mensono jos nepaveike, tai ka jau apie mumi negriesnusAngelas sakytiCha cha

o ką tu prisidirbaj?Nekaltas

gal aš ?Pavargęs
LabasLaimingas

UžsispyręsBaisus degsite pragare kaip nesakysiu kas