Miela KiMe (ne Kimirsene ir ne Kikimara) Valkata kartais per nelyg daug sau leidžia laisvai slidinėti interpretacijų beigi , et , pamiršau tą žodį, liūnuose ir balose, ne kloakose.
Tad labai tikiuosi, kad tamsūs debesai jau paliko Jūsų giedrą padangę ir skaisčiai šviečia šviesuliai aukštai kviesdani džiaugsmingai laukti vilčių beigi svajų išsisivajojimo.
Jūs teisi - valkata mekškerioti labai mėgsta. ir žiemą ir vasarą ir rudenį ir pavasarį. tik naktį nelabai mėgsta, nes naktį aplanko Sapnų Fėjos. nesiuvėjos.
Bučkis Jums
Mielas VisadaValkata,manau kad tikrai likau ne taip suprasta.Ar tikrai mano sakinys apie slidinejima,nuskambejo kaip dviprasme kazkokia ten uzuomina?
Ir atsiprasau-tikrai nesiprasau i kompanija meskerioti,tiesiog paklausiau,nes zinau,kad ziema tikrai megstate ant ledo pasedeti…
Man tiesiog buvo sunkus laikotarpis ir norejau tai issakyti-sorriukas…
Mieloji KiM, ne Kimirsenė (gal?), taigi šneka ėjo apie slidumą ir paslydimus berods ar paslidavimus.
tiek to.
meškeriot ajnu ir vasarą. O ką? Drauge nepakviesiu.
Mielieji,
turiu prašymą. Psichologijos darbui turiu atlikti tyrimą apie moterų ir vyrų pavydą. Jei nesunku, gal galit atsakyti į keletą klausimų? Anketa visiškai anoniminė, darbas nebus niekur viešinamas. Jei bus kam įdomu, parašysiu rezultatus ir daugiau apie tyrimą, tik brūkštelkit man. Iš anksto begaliniai ačiū tiems, kas ras keletą minučių (užtruksit iki 10 min.):
kažkaip palaipsniui pereidinėju prie stipresnių lašų. Tad kiekis gal jau irnelabai svarbus. Bet smagu, kai bare visuomet pasirinkimas šiobeito yr, ir šaldiklyje tp