Šeimos sopkutė prie židinio

Kaipžinia, pisiukyje (PC) esti visokiausi xls, skaičiuotuvai kurių pagalba, be atkaltuko šaknys galėtinai traukiamos, bet kadangi esu nedaučka – man tai užtruktų gal kokią savaitę, O ką paskiau daryt su ta tavo šaknim visvien nežinočiau. Spiritu gi neužpilsi lašiukams Cha cha

atkaltuko nepasiemei Šypsena

Jooo, dar paprašyk, kad kokią šaknį ištraukčiau Cha cha

-How old are you?
-18.
-But four years ago you told me the same!
-I am not one of those - one day say one thing and another day something
different…

as tai 99 kartus dvejinuos tai atsiskaiciuok Mirkt

Pons bareli, kad jumi šiandiej kažkokis tai susidvejinys. Apsispreskite pagaliaus.
Na, šiais laikais visko būna…net ir vyriškų Konferencijų. Čia musėt jevrosojuzo įtaka reikškiasi

kazi kas cia ka turetu vaisinti Mirkt

zdarov selkens

ar tik sveikini, ar ir pavaišinsi?

sveikinu visus is vilniaus Šypsena\

vyriska Cha cha

o man kaip agaro tona

sveikas

“ageras tonas” skamba kaip pragertas tonas Cha cha

išverskite, prašom - reikia eiti ar nenueiti, kas tas ageras tonas?

A VISUS, A TIK KAI KURIUOS?

LAB RYT Kava

Žinai, man tonas kažkaip nerūpi. Kažkada, žalioj jaunystėj eidavau bentkartą savaitėje . Paskiau apsilankymai retėjo. Vienu metu, kai spektakliai pasidarė popsiniai visiškai buvau nustojęs tę lankytis. Dabar keli metai vėl einu. Retokai, kas keli mėnesiai, bet matyt neužkabina dar…mieliau paskaitau knygą ar ištrūkstu gamton. O teatran eit dėl gero tono ar dėl mados ar dėl noro save parodyt ir kitus pasižiūrėti irgi nelabai geras tonas. Poilsinių, popsinių negaliu žiūrėti, o tokių, kad verstų pagalvot kažkaip neberandu. Taivat tokios tokelės iš trenktųjų užkampio. Blyn, būčiau kokis tai Besikirskis, tai galėčiau bent nuo pečiaus į kelnes šokinėt.

nu cia kaip sakoma, karta per metus neueiti is spektakli Šypsena yr ageras tonas Šypsena

Nuo mažumės veiziu, bet tik rimtus. Tiesa, senokai jau bebuvau,gal dėl to ir trenktas. reiks vėl pradėt

Lietuviskus spertaklius ziuret reikia, tadu suoprasi apie ka as cia Cha cha