Kaipžinia, pisiukyje (PC) esti visokiausi xls, skaičiuotuvai kurių pagalba, be atkaltuko šaknys galėtinai traukiamos, bet kadangi esu nedaučka – man tai užtruktų gal kokią savaitę, O ką paskiau daryt su ta tavo šaknim visvien nežinočiau. Spiritu gi neužpilsi lašiukams
Pons bareli, kad jumi šiandiej kažkokis tai susidvejinys. Apsispreskite pagaliaus.
Na, šiais laikais visko būna…net ir vyriškų Konferencijų. Čia musėt jevrosojuzo įtaka reikškiasi
Žinai, man tonas kažkaip nerūpi. Kažkada, žalioj jaunystėj eidavau bentkartą savaitėje . Paskiau apsilankymai retėjo. Vienu metu, kai spektakliai pasidarė popsiniai visiškai buvau nustojęs tę lankytis. Dabar keli metai vėl einu. Retokai, kas keli mėnesiai, bet matyt neužkabina dar…mieliau paskaitau knygą ar ištrūkstu gamton. O teatran eit dėl gero tono ar dėl mados ar dėl noro save parodyt ir kitus pasižiūrėti irgi nelabai geras tonas. Poilsinių, popsinių negaliu žiūrėti, o tokių, kad verstų pagalvot kažkaip neberandu. Taivat tokios tokelės iš trenktųjų užkampio. Blyn, būčiau kokis tai Besikirskis, tai galėčiau bent nuo pečiaus į kelnes šokinėt.