Šeimos sopkutė prie židinio

svieto pabaiga, a ne siandien, ar ryt turetu buti Nekaltas, kaip tai nebepamenu Šypsena

O ką? Lapkričio 18d. Bus svieto pabaiga ir daugiau ėst nebereikės? Apakęs

Be be be sveiki zuikia, dar puse serneko saldikly iki lapkricio 18 uztekt turetu Cha cha

Labas rytas! O gal jau pietūs Nekaltas
Kaip baisiai perskaičiau - “šernai musėt pribaigė” ApakęsCha cha
Na, tai kol merginos rūpinasi pietumis, aš deserto atnešiau - sūrio su medum Niam niam
Tik nebedūsaukit Cha cha

Gal…ir Am šernai musėt jau pasibaigė…

o Emiliukė gal į turgų mėsytės nubėgo?

Ech…

svajotojas Šypsena kad šie žodžiai joms tiesiai į ausytes nulėktų

Kažinko tai Emiliukė kampe sėdi ir nebeužsuka ant sopkutės.
O taipogi ir kitos vaidilutės, katros žadėjo oteipogis beveik privalėjo (ką jau darysi) pakurstyti židinuką.
Galgi anos tiesiog žiauriai užsiėmę – ruošia mumi skanius gardžius, sočius beigi karštus pietukus?

Na, Žuanas neblogai, kartais pasiklausau seno vinilo. Geriau maistas ruošiasi jo besiklausant kažkodėl.
O ir šiaip po vasaros tas renginių sezonas po biškį įsisiūbuos. Iki žiemos bus galima nemažai kur nukėblint.

na, išgyvensi tą chaltūros/kultūros porciją.

o yra ir kitų muzikinių renginių - kitą šeštadienį Form Cinemas Vingis opera "Don Žuanas" iš Metropoliteno. Žuvų pulkelis ruošiasi plaukti tenajos.

Sam durak(VV). Daug maš nujaučiau kur einu, bet buvo indomu pasižiūrėt, arba tiksliau – pasiklausyt. Na, galų gale ir Lietuvos kino teatrą po tiekos metų aplankyt.

tai, sakai, nuėjai x… znaejet kur…

Tai vat. Po vakar pasirašinėjimų apie kultūrinį gyvenimą nutariau žengt žingsnį. Nuėjau į XYZ’ą. Matyt aš jau persenas tokioms fantazijoms. Užtenka užsukt minutei į kokią drabužių/batų parduotuvę kokiame nors centre ir bumčikas iškarto varo lauk. O čia teko tame bumsėjime gožiančiame neblogai atliekamas arijas išbūt galybę laiko. Nufizdec, visi plojo atsistoję, o išėjus vis girdėdavosi švelniai sakant nepalankūs atsiliepimai. Matyt bandos instinktas neišraunamas.
Tai vat. Dar ir dabar galvoje bumbsi, zyzia, na bet reikia kibt į darbus.

-Koks slaptažodis?
-Be slaptažodio
-Neįleidžia
-Be slaptažodžio iš didžiosios raidės

Labas rytas, penktadienis. Jau

sveikinu už tarmybęŽvaigždė

dabar ir aš čiupsiu Šypsena

ir neatsisakyk Mirkt vaišinkis Drovus

Nu ne… niekaip negaliu…atsisakycieFlirtas

ta proga TaurėTaurėTaurėMirkt