A sopke nauja pirkot,a ir zidini nauja surentet?
Labas rytas
Dar kavos negėriaus šiandien.
Norėjau pasakyt, kad ant sopkės atsisėdęs, bet dabar nebesigauna taip. Vargas bus su tuo kavos gėrimu šį kart. Nei ramiai pasėdėsi ant sopkutės nei pagulėsi, nei kavą pagersi
labas is ryto
Labukas
Nebenoriu, a toks neramus is pacio ryto, kad ramiai nenusedi?
Aš labai ramus. Labai.
jo, kokia vaistinėlė be čierkos…
beje, mano prietelius buvo prieš daug metų nusipirkęs lenkišką vaistinėlę. kai kažko joje prireikė - paaiškėjo, kad viduje vien prezervatyvai
tai dabar turesi kas pora minuciu veizolus vis pamankstint
baika
jei nenetradiciis, tai tadu tradicinis. Derėtų žinot logikos dėsnius
Nu jo cia jau nenetradicinis cia jau velnias zino kas
reik + kiki, tai čia su pakutenimais?
Reiki karstu akmenu masaza
koki cia netradicini nugarai pritaikius
placiau nepavyks, ale salia vaistu buna pateikiama daug kitokiu galimu variantu, pagal darba turiu viska pasakyti, ir jau piliecio teise rinktis, ar jam ryti tabletkas, leistis vaistus… ar kam kitam naudoti pinigus Bet dauguma renkasi vaistus deja
gal galėtumėte išsamiau aprašyti savus “netradeicinius” metodus?
Nu kadangi as propaguoju netradicine medicina, tai as jusu tikrai nenumarinsiu jokiu firmu vaistukais galite buti ramus
mumi mano, kad marinimo procesas prasideda nuo pat pradėjimo kalto arba nekalto momento. Ir nepriklausomai nuo to ar su firmų pagalba ar be.
Beabojojokio sufirmų pagalba mumi marintis biškį brangiau išeina, tad kartais verta pamislyt ar geriau babkes leist piliulėm ar geriau susileist kokį kokybiško gero viskiuko. Galas visvien artėja. O vilčių, kad finale kas nors pasitiks su ovacijomis nėra, tad geriau nuotaiką keltis dabartės. Nes kas kitas bepakels…
a teisybe kad su tu firmu pagalba greit visus numarinsit