Šeimos sopkutė prie židinio

A sopke nauja pirkot,a ir zidini nauja surentet?

LabasButelisDovana

Labas rytas Šypsena
Dar kavos negėriaus šiandien.
Norėjau pasakyt, kad ant sopkės atsisėdęs, bet dabar nebesigauna taip. Vargas bus su tuo kavos gėrimu šį kart. Nei ramiai pasėdėsi ant sopkutės nei pagulėsi, nei kavą pagersi
Cha cha

labas is ryto Šypsena

Kava

Labukas Šypsena

Nebenoriu, a toks neramus is pacio ryto, kad ramiai nenusedi? Cha cha

Aš labai ramus. Labai.
Šypsena

jo, kokia vaistinėlė be čierkos…
beje, mano prietelius buvo prieš daug metų nusipirkęs lenkišką vaistinėlę. kai kažko joje prireikė - paaiškėjo, kad viduje vien prezervatyvaiCha cha

tai dabar turesi kas pora minuciu veizolus vis pamankstint Šypsena

baikaGerai

jei nenetradiciis, tai tadu tradicinis. Derėtų žinot logikos dėsnius

Nu jo cia jau nenetradicinis Nekaltas cia jau velnias zino kas Drovus

reik + kiki, tai čia su pakutenimais?DrovusNekaltas

Reiki karstu akmenu masazaMirkt

Nekaltas koki cia netradicini nugarai pritaikius Nekaltas

Liežuvis placiau nepavyks, ale salia vaistu buna pateikiama daug kitokiu galimu variantu, pagal darba turiu viska pasakyti, ir jau piliecio teise rinktis, ar jam ryti tabletkas, leistis vaistus… ar kam kitam naudoti pinigus ŠypsenaBet dauguma renkasi vaistus dejaMirkt

gal galėtumėte išsamiau aprašyti savus “netradeicinius” metodus?Drovus

Nu kadangi as propaguoju netradicine medicina, tai as jusu tikrai nenumarinsiu jokiu firmu vaistukais Šypsena galite buti ramusApkabinimas

mumi mano, kad marinimo procesas prasideda nuo pat pradėjimo kalto arba nekalto momento. Ir nepriklausomai nuo to ar su firmų pagalba ar be.
Beabojojokio sufirmų pagalba mumi marintis biškį brangiau išeina, tad kartais verta pamislyt ar geriau babkes leist piliulėm ar geriau susileist kokį Butelis kokybiško gero viskiuko. Galas visvien artėja. O vilčių, kad finale kas nors pasitiks su ovacijomis nėra, tad geriau nuotaiką keltisGirtas dabartės. Nes kas kitas bepakels…

a teisybe kad su tu firmu pagalba greit visus numarinsit Nekaltas