Nesu, 1409 žinutė iš 1419
Cassiopea rašė:
Tai ko jums cia abiem nesimiega? Tikros naktibaldos
Referatai kankina. studentai gi, studijuojam
Cassiopea rašė:
KryziuKea rašė:
1992-11-30 (Siauliai)Labas, o miesteli butu galima? Nes kol musu klubelio “tetukas” apsireiks cia, tai mes visi ir prazilsim
Not so fast,Saulutė
KryziuKea rašė:
1992-11-30 (Siauliai)
Labas, o miesteli butu galima? Nes kol musu klubelio “tetukas” apsireiks cia, tai mes visi ir prazilsim
1992-11-30 (Siauliai)
PovilasT rašė:
smagu, kartais gražu paminėt gimtadienį kitaip, be alkoholio, kitų žmonių, vienam, o kartais reik prisibaliavot, kad ir kokio tau labiau norisi, linkiu sėkmingo šventimo,
Nu as nemegeja daug gerti. Nesu visiska abstinente, bet ir nemegeja daug gerti. Simboliskai taure galiu isgerti ir tiek.
Čia tikrai nebuvo niurzgimas, niurzgimo pavyzdys būtų:“Šiaip, Diablo, galėtum ir kitų parašyt vardus”. O dabar aš rašiau tik todėl, kad nemanau, jog kiti gali keisti pavadinimą temos, o tai jau verčia mane kreiptis į diablo, dėl lygių teisių
Cassiopea rašė:
niekutė rašė:
mane i lapkricio 27 prasyciauLabas kolege, dalinames viena dienele Kaip sekasi?
puikiai!savaite iki sventes tik liko
o del ko balsuojam gal primintumet? xi
sveika niekute!
Sveiki
Kodėl taip neaktyviai balsuojate?
Diablo4 rašė:
Ne,bet sekančią savaitę du koliai nusimato
Man 4 koliai, 1 namų darbas, šeštadienį draugo gimtadienis. dar turiu nuojautą, kad 5 kolis nusimato.
Iš mano požiūrio taško kitaip atrodė, vis tiek, per daug meiliai atrodėt.
Cassiopea rašė:
Diablo4 rašė:
Geriau,kad nebūtų sekančio karto Dabar žiūriu pro langą,kaip gražiai pusto
Nu su senu trantu daug nepirksi O pas mus tai tik sninga ir nepusto, bet ir tai labai grazu ir romantiska
Aha.Man labai patinka,kai sninga
teveliai kiaules. Hm. Neblogai skamba Reiks praktikoj išbandyt. Ir nesikabinėkit prie rašybos klaidu. Primkit toki koks esu. Tai yra toki vieninteli ir nepakartojama
Sveikas atvykęs
Ai, šiaip tokia, simpatija
PovilasT rašė:
Nemanau, kad į kritiką nereik dėmesio kreipt, beje , planai keičiasi (jėtus, girtam rašyt sunku) jaučiu veiksiu įprastu beveik rėžimu, tačiau su viena, gan įkyria mintim.
nu nu ir kokia ta ikyri mintis?
Nemanau, kad į kritiką nereik dėmesio kreipt, beje , planai keičiasi (jėtus, girtam rašyt sunku) jaučiu veiksiu įprastu beveik rėžimu, tačiau su viena, gan įkyria mintim.