ne blondine, susigaudziau su kuo kalbu, ypac kai tamstos citavimo stilius vienintelio sioje temoje toks savitas
na man sekasi visai neblogai, tik reikes imtis tam tikru permainu, kad zadeti sekmingi kiaules metai butu man tikrai sekmingi, ypac kaip siais metais gimusiai
[quote] ne blondine, susigaudziau su kuo kalbu, ypac kai tamstos citavimo stilius vienintelio sioje temoje toks savitasŠypsena
na man sekasi visai neblogai, tik reikes imtis tam tikru permainu, kad zadeti sekmingi kiaules metai butu man tikrai sekmingi, ypac kaip siais metais gimusiai
[/quote]
Tai Tau linkiu,kad ružava kiaulytė xriu xriu atneštų ypatingai daug sėkmės ir laimės
Beje,kuo mano citavimo stilius savitas? Kogero,dėl to,kad šypsenėlių nerodo
Aš šiaip išvis netikiu bendrais, asmeniniais ir dar visokiais kitais horoskopais, taip užmečiau akį ir tiek rašo,kad laukia puikūs metai, privertė šyptelt ir tiek, bet ne aklai tikėti tuo kas parašyta.
Taigi užtikau puslapį, gan smagiai ten apie šaulius, tikriausiai daug kas jau mūsų surinkta, ką galima rast internete, o ten irgi pakankamai info, tačiau tingiu kopijuoti, jei labai domins: http://www.injan.com/?mod=contents&act=view&lang=lt&id=111