gal gali kasnors nuorada ismest salmo hornet rs 2,5cm?
to marrtiz, sapalas sraunumu ir revu zuvistad revose ir kur greitesne srove ji visad gali pagaut, o labiausiai megsta revu pabaigas ar pradzias
su sukriukem niekad negaudau, o kibiausiojo, tai nebeturiu ir jo nebegamina tai buvo salmo hornet sr 2.5 cm.(nusinese greiciausiai mano rekordinis sapalas), seip kibus salmo tiny, jaxon clasic 5cm melsvas eserys
martiz-zz rašė:
SavasZvejas rašė:
Shimano rašė:
zioga turiu galvoiNe, irgi kabliuka kabini ir leidi pavirsium
ir ima nuo virsaus? turetu but grazu ;D o kokia sistema darai?
emociju nemazainors laimikis buna neperdidziausias siuo budu gaudant, bet tikrai smagu.sistema valas-kablys -ziogasbet tokia sistema nepertoliausiai uzmesi, tad tinka tai neperdidziausiom upem.as maunu zioga taip, kad kablys per galva islystu, taip beveik visuomet pasikerta, kai sapalas griebia, dar nekerti, palauki kol valas isitempia ir tada kerti
salvis_011 rašė:
SavasZvejas rašė:
salvis_011 rašė:
SavasZvejas rašė:
Shimano rašė:
o kaip del vobleriuku? kokio jie dydzio ir kaip turi atrodyt nes ant medzio nlb ka pagaunu ir ar zilka ar plonas pintas valas geriau? ir meskere issirinkau salmolitoi spininga plona parasyta elite kazkaip pas didmenininkus kaina 115 lt jauciu pasijimsiu spicelei sapaliukam su mazais vobleriukais. bet reik suzinot ar imanoma ju pagaut prie kauno ;>Ju visur ymanoma pagaut, pasirink gyly iki 1m ir pagausi , vobleriai iki 3cm , dazymai yvairus man geriau ruda ir baltos spalvos kartu, valas paprastas plonesnis as gaudau 0.16mm bent man tai smagiau taip
kimba ir ant 7 cm vobleriu, tai cia biski netikslus apibrezimas "iki 3 cm"
Cia tik mano nuomone , gal ir 20cm griebtu kas cia zino
manau pagal metu laika reik rinktis vobleri, bet asmeniskai man ir labiau maziukai patinka
Turiu viena prasyma ydek foto su savo kibiausiu vobleriu ir sukriuku sapalams nuotrauka ? galetai?
SavasZvejas rašė:
salvis_011 rašė:
SavasZvejas rašė:
Shimano rašė:
o kaip del vobleriuku? kokio jie dydzio ir kaip turi atrodyt nes ant medzio nlb ka pagaunu ir ar zilka ar plonas pintas valas geriau? ir meskere issirinkau salmolitoi spininga plona parasyta elite kazkaip pas didmenininkus kaina 115 lt jauciu pasijimsiu spicelei sapaliukam su mazais vobleriukais. bet reik suzinot ar imanoma ju pagaut prie kauno ;>Ju visur ymanoma pagaut, pasirink gyly iki 1m ir pagausi , vobleriai iki 3cm , dazymai yvairus man geriau ruda ir baltos spalvos kartu, valas paprastas plonesnis as gaudau 0.16mm bent man tai smagiau taip
manau pagal metu laika reik rinktis vobleri, bet asmeniskai man ir labiau maziukai patinka
salvis_011 rašė:
SavasZvejas rašė:
Shimano rašė:
Vakar vakare ant grambuolio vianas šapalas 40cm, draugelis du po 35cm