RamIaM shaltaM vAndenyne

Martynuk, jau nusibodai! Kas tau dabar netinka? Man del taves ant kiekvienos zhuvytes kopyraita uzhdet ar ka? Juokiasi Pagrindas nuotraukos mano (gulintis vaikinas), povandieninis fotografavimas mano draugo izh Izraelio (zhuvytes, koralai, dugnas), visos kitos detales (ant virshaus - vandens efektas) tai ish teksturu paimta. Viskas… TaipVisas lipdymas, retushavimas ir dailinimas atliktas manim Liežuvis ir autorines teises nepazheistos Cha cha Paprashychiau ateity man tokiu kvailu klausimu neuzhdavineti - visos nuotraukos, ish kuriu darau savo darbus yra 100% mano (arba leistos man nauduotis ir ash uzh tai dar babkes gaunu) arba ish standartiniu klipartu kaip dalys (pvz.: teksturos) Kietas Labas Geros dienos bangiechiai! Laimingas

o tai ko ce taip nervintis jei viskas svaru grazu?

Pazhadu ir toliau deti chia savo darbus (fotomanipuliacijas ir shejp foto) ir paminesiu ar visos foto yra 100% mano (sudarysiu % lentele) Cha cha Ar viska ishsiaishkinome del shio darbo?

Rykule, sorry ale jo Šypsena technishkai man - idealu, ale vot asociacija…

R E K O M E N D U O J U

labai grazu Gerai

Rek

Valiooo!!! Cha cha Mano pirmoji fotke, kuri pateko i topus!!! JuokiasiMe happy!!!

Seniai cia jai reikejo buti.

Idomiai, bet pirmas ispudis tikrai neestetinis buvo Šypsena

kox tixlas deti ne savo fotkinta nuotrauka i foto kluba? :\ neidomu. maciau jau simta kartu sita nuotrauka.

the^brain, shi tema jau uzhdaryta ir nereikia ishnaujo kelti bangu, gerai? 100 kartu? Cha cha kaip malonu, kad netingi tiek kartu zhiuret Šypsena