Martynuk, jau nusibodai! Kas tau dabar netinka? Man del taves ant kiekvienos zhuvytes kopyraita uzhdet ar ka? Pagrindas nuotraukos mano (gulintis vaikinas), povandieninis fotografavimas mano draugo izh Izraelio (zhuvytes, koralai, dugnas), visos kitos detales (ant virshaus - vandens efektas) tai ish teksturu paimta. Viskas… Visas lipdymas, retushavimas ir dailinimas atliktas manim ir autorines teises nepazheistos Paprashychiau ateity man tokiu kvailu klausimu neuzhdavineti - visos nuotraukos, ish kuriu darau savo darbus yra 100% mano (arba leistos man nauduotis ir ash uzh tai dar babkes gaunu) arba ish standartiniu klipartu kaip dalys (pvz.: teksturos) Geros dienos bangiechiai!
o tai ko ce taip nervintis jei viskas svaru grazu?
Pazhadu ir toliau deti chia savo darbus (fotomanipuliacijas ir shejp foto) ir paminesiu ar visos foto yra 100% mano (sudarysiu % lentele) Ar viska ishsiaishkinome del shio darbo?
Rykule, sorry ale jo technishkai man - idealu, ale vot asociacija…
R E K O M E N D U O J U
labai grazu
Rek
Valiooo!!! Mano pirmoji fotke, kuri pateko i topus!!! Me happy!!!
Seniai cia jai reikejo buti.
Idomiai, bet pirmas ispudis tikrai neestetinis buvo
kox tixlas deti ne savo fotkinta nuotrauka i foto kluba? :\ neidomu. maciau jau simta kartu sita nuotrauka.
the^brain, shi tema jau uzhdaryta ir nereikia ishnaujo kelti bangu, gerai? 100 kartu? kaip malonu, kad netingi tiek kartu zhiuret