Na va pasemiau cod5 ir mirrors edge dar dave 4 nemokamus dvd
Jau atsake uz mane
Geriau varykit kas nors i planetariuma paziuret kas ten per tvarka
blyn, pries pora savaiciu baigiau ji ir jau spejo pabost dabar netrukus vel teks perlost
P.S. tai fragfx nieks neturit?
Jop, suinstalinau atsirado ir trophy ir … dar kazkas Netikrinsiu bo ir taip yr ka veikt
AC turejo visai idomu siuzeta net su siokiais tokiais nenuspejamais vingiais. FC2 tuo negali pasigirt.
Nevertas jis dejimosi i krepseli Afrikos gamta visa atvaizduota tikrai nuostabiai, galybe misiju, ginklu… vnz uzsiemimo tikrai zaidime galybes… bet yra vienas minusas… po poros valandu zaidimo viskas tiesiog igrista, nes visos misijos vienodos pati pagrindine siuzetine linija nuspejama ir visiskai neidomi - apskritai net nepamenu jokio zaidimo, kurio siuzetas butu toks blankus ir neidomus Vnz nerekomenduoju jo pirkt jei neskini pinigu nuo krumo savo kieme. Geriau jau Fallout 3 arba isvis LBP galetume jau 3 lakstyt
gal gali pasidalint savo ispudziais apie far cry2? Mastau i krepseli isidet, bet kaip suprantau is taves, kad gal tai vidutiniskas zaidimas?
Kazkaip nepastebejau to
ai va dar kas man nepatinka tai tas kad NPC labai daznai tas pacias frazes sako ir visi sneka vienu balsu
Geras tas juodzius ypac jo sugyventinis geras
man irgi ziauriai patinka snd perejau ta vieta kai naomi isgelbet reikejo jega buvo ta vieta kai raidenas kovojo pries tuos juokingus gaidzius nu bet video intarpu ilgumas tikrai biesina… atsisedi pazaist 30min ir pist uztaikai ant kokio intarpo… nei isjungt nei ka tai vietoj to kad pazaisti - ziuriu filmuka o siaip geimas jega, nesitikejau kad toks geras bus star warsu antra diena nepasileidziu ai tiesa dar man lb durnas personazas tas juodukas kur ginklus pardavineja juokingiausia buvo kai ji pirma karta sutinki eini eini, priesus zudai, ten tuose koridoriuose ir ant galo ji randi laukianti
Atsargiau su issireiskimais, nes bus apribota galimybe reikst savo supuvusias mintis.
Bet ar as ne tiesa sakau? Tiesa pats tykejaus, kad gal visai patiks mna tas ps3 pasiimt galvojau, bet tai gerai, kad pabandziau pries perkant. Vienintele nauda buvo is to kad pasiskolinau ps3 tai, kad nujemiau nuo jo hdmi laida ir pasileidau per ji xboxa.
Jasp tu gali pasakyt kam tu čia rašinėji visokias nesąmones? Niekam žinok neįdomi tavo nuomonė apie PS3(nes ji ir taip aiški) ir neteršk temos. Kai norisi prikibt prie kažko, visada rasi prie ko.
Vel tu sudus sneki skotai kaip visad smagu ziuret kaip gini ta ps3 nors pats supranti kad visokiu nesamoniu prideta yra i ja.
Man nekliuna Tau tai isivaizduoju kaip siutas ima jog instaliuoja instalu kaip kokios cutscenes nepraskipinsi
Nesuprantu ir as daug visko prirasyta i ps3 filmu visokiu muzikos gal del to. Bet vistiek nesamone tie irasymai.
Man MGS isirase per ~8 minutes. Nes kopijavo 4GB (tiek uzima MGS). Nelabai suprantu is kur tos 50 min pas tave?
60 gb versija.
MGS 50 minuciu? Gal koki brokuota ps3 gavai