PS3 bei PS4 turėtojų klubas

Na va pasemiau cod5 ir mirrors edgeLaimingas dar dave 4 nemokamus dvdCha cha

Jau atsake uz maneŠypsena

Geriau varykit kas nors i planetariuma paziuret kas ten per tvarkaCha cha

blyn, pries pora savaiciu baigiau ji ir jau spejo pabost Nežinau dabar netrukus vel teks perlost Cha cha

P.S. tai fragfx nieks neturit? Nežinau

Jop, suinstalinau atsirado ir trophy ir … dar kazkasCha cha Netikrinsiu bo ir taip yr ka veiktCha cha

AC turejo visai idomu siuzeta net su siokiais tokiais nenuspejamais vingiais. FC2 tuo negali pasigirt.

Nevertas jis dejimosi i krepseliŠypsena Afrikos gamta visa atvaizduota tikrai nuostabiai, galybe misiju, ginklu… vnz uzsiemimo tikrai zaidime galybes… bet yra vienas minusas… po poros valandu zaidimo viskas tiesiog igrista, nes visos misijos vienodosBlogai pati pagrindine siuzetine linija nuspejama ir visiskai neidomi - apskritai net nepamenu jokio zaidimo, kurio siuzetas butu toks blankus ir neidomusNekaltas Vnz nerekomenduoju jo pirkt jei neskini pinigu nuo krumo savo kieme. Geriau jau Fallout 3 arba isvis LBPValio galetume jau 3 lakstytCha cha

gal gali pasidalint savo ispudziais apie far cry2? Mirkt Mastau i krepseli isidet, bet kaip suprantau is taves, kad gal tai vidutiniskas zaidimas? Idėja

Kazkaip nepastebejau toŠypsena

ai va dar kas man nepatinka tai tas kad NPC labai daznai tas pacias frazes sako ir visi sneka vienu balsuCha cha

Geras tas juodziusCha cha ypac jo sugyventinis gerasJuokiasi

man irgi ziauriai patinkaŠypsena snd perejau ta vieta kai naomi isgelbet reikejoŠypsena jega buvo ta vieta kai raidenas kovojo pries tuos juokingus gaidziusCha cha nu bet video intarpu ilgumas tikrai biesina… atsisedi pazaist 30min ir pist uztaikai ant kokio intarpo…Cha cha nei isjungt nei kaCha cha tai vietoj to kad pazaisti - ziuriu filmukaJuokiasi o siaip geimas jega, nesitikejau kad toks geras busŠypsena star warsu antra diena nepasileidziuCha cha ai tiesa dar man lb durnas personazas tas juodukas kur ginklus pardavinejaCha cha juokingiausia buvo kai ji pirma karta sutinkiCha cha eini eini, priesus zudai, ten tuose koridoriuose ir ant galo ji randi laukiantiCha cha

Atsargiau su issireiskimais, nes bus apribota galimybe reikst savo supuvusias mintis.

Bet ar as ne tiesa sakau? Tiesa Mirkt pats tykejaus, kad gal visai patiks mna tas ps3 pasiimt galvojau, bet tai gerai, kad pabandziau pries perkant. Vienintele nauda buvo is to kad pasiskolinau ps3 tai, kad nujemiau nuo jo hdmi laida ir pasileidau per ji xboxa. Ufff

Jasp tu gali pasakyt kam tu čia rašinėji visokias nesąmones? Niekam žinok neįdomi tavo nuomonė apie PS3(nes ji ir taip aiškiCha cha) ir neteršk temos. Kai norisi prikibt prie kažko, visada rasi prie ko.

Vel tu sudus sneki skotai kaip visad Juokiasi smagu ziuret kaip gini ta ps3 nors pats supranti kad visokiu nesamoniu prideta yra i ja.

Man nekliunaŠypsena Tau tai isivaizduoju kaip siutas ima jog instaliuojaCha cha instalu kaip kokios cutscenes nepraskipinsiJuokiasi

Nesuprantu ir as daug visko prirasyta i ps3 filmu visokiu muzikos gal del to. Bet vistiek nesamone tie irasymai.

Man MGS isirase per ~8 minutes. Nes kopijavo 4GB (tiek uzima MGS). Nelabai suprantu is kur tos 50 min pas tave?

60 gb versija.

MGS 50 minuciu?Cha cha Gal koki brokuota ps3 gavaiCha cha