Prisijunkite prie Folding@Home Team Lithuania ir gelbėkite gyvybes!

Man mail.folding.lt neveikimas taip pat sukėlė didelių nepatogumų. Turėjau sulaukti svarbu laišką, o dabar pasimetęs ir nežinau, ką ir bedaryti. Nekaltas O dar kai pagalvoju, kiek mano pašto dėžutėj per tą laiką susikaupė prenumeruotų laiškų iš forumų bei spam’o.Apakęs

mjo, prisizais e vaizdas greitai manau Nekaltas

sian fura sugarmoskino mums masina(ford fiesta gavo i sikna be stabdziu vaziavusia fura), uz moraline zala, bei kaklo tariamus patempimus zadamos kompensacijos(girdejau ~1k svaru vienam asmeniui) Šypsena paziuresim, gal pavyks dali siu lesu skirti shiam idealistiniam projektui pletoti Šypsena

man pasiseke prisijungt kai domenas veike, gavau kruva spamo. Cha cha
pagaliau atrase is evaizdo, sako pakeitem serveri. as tai supratau kad tas serveris gryba pjove nuo pat pradziu, tai galu gale kazka uzkniso, tai pakeite nauju. bet siandien vel- “prasom susisiekt su administratoriumi…”: Veee

Aš vakar dieną aptikau, kad veikia mail.folding.lt, tad gavau apie 200 laiškų. Tačiau vakare serveris vėl neveikė. Dabar lyg atsigavo. Šypsena

toks jausmas, kad ten vaikai dirba Liūdnas

siandien kalbejau su Gabijos direktore, tos kur Viola mokosi. panasu, kad i klausima bus ziurima rimtai, bet isipareigojimu nenori, bijo kai ko, na ir nepasitiki naujais zmonem [kas suprantama]. bet vilciu yra.

Vytauto Didziojo Vilniaus gimnazija pasisiukslino, tiksliau tariant viena jos informatikos mokytoju, todel artimiausiu metu ten nieko nebus…

pasidalinkit info, gal kas turit kokiu mokytoju kokiose Vilniaus mokyklose, nes reikia pradeti nuo pazinciu, kitaip labai sunkiai Nekaltas

Prisijungiau prie Team Lithuania Labas

Sveikinu prisijungus Mirkt

Taip. Sveikiname.Sekmes lankstant Šypsena

kazkaip komandos produkcija truputi mazeja. reik manyt tai susije su mazesniais wu Nekaltas pats senokai buvau dinges is top20 Drovus na, jau kaip ir vasaris, vis nesulaukiu oficialaus pranesimo kad gpu beta jau stabili ir neterminuota… jau apsiziurejau rinka, truputi dvejoju kokia ATI imti, bet manau kol kas imsiu pigiausia, testuosiu, jei bus super- yra tu senu kompu, i kita AGP nupirksiu geresne Šypsena kol kas apsistojau ties x1650 512M, 430 lt.

taip gaila, darbe kaimynai nusipirko conroe kompa, 1.86 ghz, bet nekaip sutariam, net neprasau kad isileistu foldinga NekaltasNustebęs

nzn ar cia sutapimas ar man tiesiog pasiseke- uzsisakiau/sumokejau 512MB korta, o paskaiciau fah forume, kad 256MB kortos turi dideliu trukumu, praktiskai niekam tike Pavargęs ir dar, pasirodo reikia foldint su senais draiveriais, nes ATI nebeinvestuoja i fah susijusius pixe shaders…

negi lauksim geru naujienu is NVidia? Cha cha

jau zadejau pagirti, kad paemei 512mb, nes 256mb tikrai turi bedu.
Šypsena
beta ne beta, nera skirtumo. Šypsena

ATI investuoja visdar i tai.Esme tame, kad jie biski ziopliai yra tame departamente, nesugeba normaliai/stabiliai suprograminti draiveriu. Viena bug’a ishtaiso, ziek kita sukuria Šypsena
lauksim R600 Šypsena

aha, gal su r600 visos 1950 nupigs per puse, tai tie kas dar taupo ir abejoja, gales dziaugtis sutaupe virs 300 lt Kietas ir cia jau ko gero siu metu pabaigoj reikia tiketis, tai manau foldingui bus pakilimas- greta milijono cpu prades pildytis antras milijonas gpu Valio nes abu telpa vienoje dezeje Mirkt

nepamirsk ir ps3 Šypsena

manau vasara is mano puses turetu prisijungt vienas toks Šypsena

p.s. nepamirskit uz nikoliux pabalsuot http://whatson.delfi.lt/news/eteris/article.php?id=12029918#msg Šypsena

blogos naujienos- mano x1650 kompe su nevisai kulturingomis charakteristikomis neveikia Cha cha
labai bjauru, bet gali tekti ja kisti i kita, padoresni kompa Liūdnas manau beda tame, kad korta 512 mb, o pagrindinej plokstej, biose, galima agp pakelt tik iki 256, ir gal del to nesusikalba Nežinau

teks padovanot kam nors ta video Flirtas

aha, 430 lt Cha cha
idejau darbe, kur biski padoresni kompai ir lengviau prieiti nei namie; tai instaliavimas jau valanda trunka Pavargęs cia tau ne kokie windouz PavargęsPavargęs instaliuojasi kur kaaaaaas sunkiau Vau!
paskaitinejau dezute, raso kad gerai padariau, jog paemiau x1650, o ne x1600. atseit viskas tas pats, tik kita mikronu technologija, bet kas liecia kazkoki performance, tai 1650 lenkia 1600 beveik 25%. paziuresim, ar tai labai matysis Šypsena is kitos puses, x1600 pigesnes uz x1650 panasiai 25% Nekaltas

atrodo, be 400W psu nieko nebus… pakimba kompas vos kraunantis; safe mode iseina, bet tik pakeitus ar ekrano dazni, ar rezoliucija- vel pakimba Kanda

jau prasnekinau galu gale ta plokste, veikia, rodo, bet nelanksto Piktas early_unit_end Nekaltas zinau, tai dazna beda, teks skaityt internete, ieskot sprendimo.