kame beda?
kaba keli xp belekokie kompai su konsolinem f@h versijom, susilankste savo darbus, bet deja - negali ju issiusti, conectionas padarytas be uzklausos, naudoja IE settingus, firewall atreguliuota inetas kas be ko veikia
loge raso establishing… connestion lost ir taip ratu gal jau penkta diena
[07:39:56] + Attempting to get work packet
[07:39:56] - Connecting to assignment server
[07:39:56] Couldn’t send HTTP request to server (wininet)
[07:39:56] + Could not connect to Assignment Server
[07:39:56] Couldn’t send HTTP request to server (wininet)
[07:39:56] + Could not connect to Assignment Server 2
[07:39:56] + Couldn’t get work instructions.
[07:39:56] - Error: Attempt #88 to get work failed, and no other work to do.
Waiting before retry.
O mano PC Jonavoj, tiek per Kalėdas, tiek per Naujuosius (tuo metu, kai važiavau pas tėvus namo ir įjungdavau PC) niekaip negalėjo išsiųsti sulankstyto gromako. Naują WU pradėjo lankstyti, o senasis liko queue. Beje, kaip pastebėjau, paskutiniu metu naujus WU irgi neiškart parsiunčia. Kartais tenka laukti po kelias paras.
Tai ką darysim su www.folding.lt svetaine? Pas mane Vilniuj neatnaujinti Win98SE be antivirusinės ir firewall, tad net nebandau ten lįsti.
Čia truputi off-topic:
Nuo sausio 6-os, šeštadieniais, per TV3 19.05 startuoja šou “Ledo žvaigždės”. Vienas iš šou dalyvių esu aš. Jei kas iš foldintojų bent šiek tiek prijaučiate menui, šokiams ar čiuožimui, žiūrėkite bei balsuokite už mane, t.y. Nikolajų, ir mano partnerę Dainą. Ačiū.
berods vasario pradzioj sukanka musu domeno vardo laikas- arba ji pratesiam, arba ji pasiima kas nors kitas… parasiau laiskus ir sms voxdei ir xkillz, bet jei jie neatsilieps- galima pradeti seivinti folding.lt tinklapiu informacija, nes viskas eis i nebuti
gal cia yra zmoniu kurie zino kas daroma tokiais atvejais? kai tinklapio savininkai dingsta, o kiti zmones nori ji perimti, sumoketi?..
nuklydau i seti puslapi, pasirodo gyvena jie ten, unixa reklamuoja, matyt ant serveriu sedi ir parasyta pas juos: jei turi 2 ghz proca, uztenka 2 val per savaite. atlikau skaiciavimus, ir primeciau kad norint speti deadlaina foldinge, reikia 10 val per savaite, su 2 GHz procu.
kalbant apie GPU ten kol kas nematau atskaitos sistemos. bet ten 6 dienos limitas
ir visiems, kas ishsiuntimui darbu/parsiuntimui darbu naudoja IE settings, ir parsisiuntet, ar zadat siustis IE7 narshykle, ishjunkite butinai Use IE settings, t.y. atsakykite No
chia delto, kad IE7 turi shiokiu tokiu apsauginiu nauju funkciju, kurios neleidzia F@h klientui siusti/gauti WU/duomenu.
aciu uz kantrybe ir lankstyma.
P.S. as gryzhau su prichiudais i anglija(pavelavau i lektuva, bet lektuvas pats velavo, tai ileido lipti).Lankstau vel 90/100% savo viso pajegumo
voxdei buvo trumpam apsireiskes, manau iseitu susisiekti, o "savininkas" xkillz tai man jau seniai seniai nematytas.
80 lt manau kainuos, bet kazkas tiek pinigu liko is pernai metu, as sumokeciau.
nereik nei ebay
va ziurejau broshiura DELL, tai turion x2 + 1gb ram 80gb hdd 300svaru
tas pats ir su merom(mobilus conroe) laptopais skylė susinervijau kaip
nu zinai, kaip cia pasakius… as va darbe norejau pasiulyt visa ofisa pakurt ant fah, bet… krc, paprasiau kad man radija (magnetola paprasciausia) leistu atsinest i drabo vieta… o jie sako - ok, tik pirma turesim patikrinti, ar saugi, kad nesusprogdintu viso fabriko nu krc, tai tavo kompas gali net kaip atomine bomba suveikt.
nikolajau, o http://free.grisoft.com nezinai? na nelabai aisku kada pasidarys saugu, nes neturiu jokiu ziniu apie voxdei veikla, o jis priziuri ta tinklapi
be to e-vaizdas raso kad keicia serveriuose ram i 4 GB lazdeles, todel laikini sutrikimai, bet tipo "po to" bus viskas super sklandziai…