Prisijunkite prie Folding@Home Team Lithuania ir gelbėkite gyvybes!

gal ten tas naujasis WU su core_15? Šypsena open MM

na smagu, matosi kad kyli karjeros laiptais Šypsena
o pasakyk koks nvidia draiveris pas patį? gal čia tvarkyklėje esmė? nerealūs taškai iš tamstos vaizdo plokščių.

gpu irgi patariu neliesti. tik shader pakelti. http://gpuz.techpowerup.com/09/06/22/csd.png gali pažiūrėti kad shader iki 1600 MHz galima kelti. kiek nukentės stabilumas lankstyme sunku pasakyt, reikia bandyt.

Kazi a veiktu kveikDU ant sitokio???

Kad tu biski ne cia pataikei su ta vista…

ei kolegos, gal kas pagelbės: turiu vista laptopą (vr630), ir noriu įsidiegti win XP, bet diegimo paruošiamojoje stadijoje meta blue screen error. Toks įspūdis kad XP kompakte esantis draiveris yra žalingas naujam laptopui. ar taip gali būti? dar radau, kad kietame diske yra slapta particija, kelių gigų. Gal čia dėl jos? gal verta ją suformatuot ir vėl bandyt diegti XP? aišku nesinori kad vista po to nebepasileistų… beje vista yra įdiegta gamintojo, msi mano atveju.

o del nintendo wii ? ar yra ant jo koks softas? arba xbox? aisku butu geriausia ant wii

panasu kad ati bijo savo zveriukus pilnai apkrauti - arba maitblokiai nepaveš, arba sudegs dėl perkaitimo, vat ir išvada… Nekaltas

o mano naujoji http://www.gerakaina.lt/new/product_info.php?cPath=85_197_70&products_
id=516510
turėjo pixel shader 1500 mhz, tai dabar ant 1740 eina. 15% paspartinau Cha cha žiūrėsim kada klaidos pasipils Kvankt? beje, FIS gal ir bankrutavo, bet gerakaina.lt pilnai perėmė jos veiklą, matau yra sutartis su nordea banku, su bite partneriauja, tai atsigaus. ir šitą vaizdo plokštę už 400 lt įdėjo vietoj 300 lt kainavusio mano pasirinkimo, plius intelini termosiuką padovanojo Šypsena šiaip džiugu kad negingo pinigai, kaip kartais su bankrotais būna. Skaitau

na pas mane celeronas, gal del to maziau ir kaista, bet jau metus kiaura para dirbo, dabar tiesa tik puse paros, bet 100% Šypsena beje, koks gamintojas? manasis lenovo.

geros naujienos Šypsena

kita tema:
http://folding.typepad.com/news/2008/12/new-paper-ribosome.html

matau prasideda piltis straipsniai su info sugeneruota musu lankstymu Šypsena

CAL 1.3 (catalyst 8.12 beta) su beta 1.22 core HD3850 (5% overclock) renka >20% daugiau PPD ( 1600 buvo dabar 2000) taigi nVidia PPD vėl kris kai atsiras nauji projektai, nes jie bus “benchmarkinami” su nauja versija. Ir nebėr lago kuris buvo atsiradęs kai dideli WU ir 1.2.1 CAL.
Prieš kelias dienas buvo senų projektų su mažai atomų tuo metu naudojau 1.2.1 CAL ir 1.18 core tai rinko 2500 PPD ir beveik nebepriklausė nuo CPU greičio
edit: hmm atrodo ne visi WU paspartėjo: 1392 atomu WU renka daugmaž kiek ir ankščiau, na turbūt jie jau pilnai išnaudodavo mano GPU, bet P5741 ir 5747 buvau daug greitesniŠypsena

mjo, tie servu trukdziai mane irgi pradedi veikti siektiek Šypsena rodos visos naujienos ju blog’e eijna apie serveriu luzinejimus Liūdnas

taip, gausi mastyt apie tylinima kompu Šypsena
gaila, o as masciau tamstai siulyti savo 3850AGP video korta Cha cha

gal gali atsirinkt, kokia versija klasikinio kliento pas tave? su desiniu klaviso ant tray ikonos ir About.

visiems naujiems vartotojams:
sveiki istoje i sita musu maza bureli Šypsena
dekui, kad prisidedate.
Darbo vienetai, kuriuos lankstote buna suskirstyti i projektus(p5001), to projekto WU turi ‘Run’, ‘Clone’, ‘Gen’. Pvz.: Project: 4727 (Run 2, Clone 87, Gen 20), Project: 4727 (Run 3, Clone 87, Gen 20).
Jei, Run, Clone, Gen numeriai skiriasi, tai lankstote kita dalele to projektelio. jei tie skaiciai dubliuojasi(visi kartu) reiskias cia jau klaidele, ir toks atvejis turi buti praneshamas, cia arba jei netingite, foldingforum.org forume atitinkamoje sekcijoje.
Del serveriu(Stanfordo). Prasome tureti kantrybes ir supratimo. Ypac tai svarbu su nvidia lankstymu. nes manau visi pripazinsit nvidia programos atsiradimas stipriai kilstelejo populiaruma sio projekto. Tad del didelio vartotoju skaiciaus serveriai arba nesugeba apsisukti, arba stanfordas nespeja patikrinti sulankstytu rezultatu ir pateiktu nauju WU. Ateityje serveriu dauges kurie tiekia WU nvidia programai.
Šypsena

kazkas keisto su tavuoju cooler master.
Jie dezese stato super tylius ventikus, fantastiski jie.
as kai pirkau PSU OCZ ta kur tu atspejai, as islupau ventika is PSU ir idejau cooler master ventika Cha cha
zyze PSU ventikas padoriai.
anyway, kiek 12v laiduose amperu yra?

Kur matosi GPU išnaudojimo procentukai?

testavau 3850 su Sempron LE1150 - lankstant daugumą projektų GPU išnaudojimas virš 90%, tik du projektai - apie 70%

parsinesiau is remonto viena kompa, paleidau jau smp, vel grizti tikiuosi i geltonuju spalvininku sarasus Šypsena

sakiau, kad super deze Cha cha
tik del tu ventiliatoriu bedos kazkokios, matyt antec dar nesurado padoraus partnerio(akasa) saviem ventikam Cha cha
o prie VGA ar esi pridejes ta uztvara ar kaip minejau nuemei ji shalin? nedek jo, nes jis sujobina visa reikala Šypsena