Jo, NewOne tai pavaro Vistiek, jau taip yra, kad TL tempia sysadminai ir siaip prilaikantys nemaza skaiciu kompu. Pavieniai zmones PC naudoja tik skype ir one.lt
cia man asmeniskai, o pci-ex16 jungciu neturiu
del psu- visai nesudetinga pajungti antra vieneta, atskirai plokstei, juolab kad seni is pirmu antru pentiumu 150W psu kapeikas kainuoja, o ir nemokamu kelis turiu
siandien visa diena prasitusinau su wireless ADSL router, kuris turi vidini konfiguravima, ir kuriam pakeiciau slaptazodi taip, kad antra karta manes ten neisileido o reset knopke bioso nepratrina taigi liko paprastas modemas, be jokiu IP firewal ir wireles…
na, uztat du kompiuteriukus prijungiau prie TL, po 10 tasku per para turetu pagaminti …
Gerbiami kolegos, aš out jau visiškai
Kiek buvo galimybių, prisidėjau prie Folding idejos savo laiku tiek ir populiarinimo prasme, tiek ir prie realaus darbo pajungiant kompus kur tik įmanoma. O juk buvome kažkada ir TOP50 pasiekę
Su visa pagarba sycorax, muzikui, samurajui, nikolajui ir visiems kitiems kuriuos sujungė ši idėja, pamenu net ir Rolandą Maskoliūną buvome suagitavę įsitraukti į Team@Lithuania pristatymą per TV
Didelis nuoširdus ačiū visiems už bendrą veiklą!
ir palinkėsiu visiems …
"Laimės visiems, veltui, ir kad niekas neliktų nuskriaustas"
kai savas namas bus tada ir isistaisysiu, bet kolkas reikia naudoti, ta, ka turime. juolab, kad cia belekoks kondicionierius ismustu elektros tinklus visus
tad 25k PPD savaitei bus manau.
SLI yra zaidimams, nieko bendro neturi su foldingu. Poruok ramia galva. Bet beda su tuo yra ta, kad nvidia nemegsta skirtingu kortu viename kompe. Turime labai daug atveju, kur paskutinieji nvidia driveriai pradejo nervoti abi kortas sistemoje. bet pabandyti verta
įdomybės prasideda: mano gtx 650 ti nepalaiko SLI nėra tos jungties, ant kurios užmaunamas tiltas dabar dilema, lankstys man antra korta pridėta be SLi kaspino, ar kokią klaidą išmes? šiaip suporuoti noriu su GTS 450 rašo kad geriausia vienodas kortas poruoti (suprantama). na, pabandysiu, kai bus laiko
manau bet koks pigus apysenis kompas su pcix16 jungtim ir nauju cpu gali nešti apie 40k PPD, jei įdedi bent jau 560 OC ar bent jau 650 Ti. keturi kompai - ir milijoninė ferma