Nuo uzpraeito rudens. Bet kadangi pinigiuku ziauriai truksta, tai tik 61 suoliuka tesuspejau padaryti. O ka cia pasakoti? Skydivingas mane
vezzzzzzzzzzza! Ye ye ye… tralialialia (ir prota nuveze kazkur matyt)
O siaip labai atsargiai manes reikia klausti ko nors apie parasiutus… Nes kai uzsivesiu… arba galva paskaus besiklausant, arba ir jus i ta pati malonuma itrauksiu Vot
Visgi vakar issitempem walio pamineti gimdienio ir pasidziaugt referendumo rezultatais, nors tam teko netgi paredaguoti gerbiamo moderatoriaus zinute (na, kartais ir man privilegijomis reikia pasinaudoti ). O alaus netruko: MAXIMOJ uzsipirkom gera deze alaus, o isleidome ik 5 litus (opa, opa i Europa )… Ateik buteliu susirinkt
Galva siek tiek sunki. Nieko, isgyvensiu. Dar nakti apie 3 valanda Amigosh prisimine, kad turi padaryti duomenu baze atsiskaitymui. Tai teko siek tiek ir man parasineti (Siaip as ten viska pats ir parasiau: anksciau prisizadejau. Bet iki siol nesuprantu, kaip pirma karta girdinciam apie duombazes ir tiek prisigerusiam pavyko kazka padaryti Dabar bernelis atsiskaitineja, tuoj pranes, kaip sekesi prakisti apgirtusiu snukiu rasyta darba ) O kur tu visa nakti slaisteisi, u?..
Kur? I Prancuzija? Beja, ar dar turi ta bilieta i TV3 koncerta (cia kazkurioj tavo zinutej buvo uzsiminta) - noriu gauti dovanu Siaip turiu jau 4, bet xebrai reikia. Tai dovanoji?
Sianakt bent jau as negeriau - pati matai - mokiausi Vos spejau issiusti toki bjauru darbeli. Siandien tap pat mokausi. Rytoj taip pat mokausi. Poryt taip pat mokausi. Nu o sestadieni galesiu siek tiek pasvest