apvogei valstybę…
suskaičiuosiu viską tiksliai kai gausiu antrą siuntinio dalį bet išėjo gerokai pigiau
Nuuu, va taip ir neprirenka į biudžetą tų trūkstamų vos kelių milijardų…
man ir cieka
tiek daug pirkai ar tie siuntiniai maži
Masingas
nu kaip, mano akimis žiūrint tai viską galima buvo sukišt į vieną dėžę, bet ten amerikonai
Kiek suprantu, kartais iš e-shopų būna atskiri siuntiniai (nepriklausomai nuo daiktų dydžio) dėl to, kad prekės siunčiamos iš skirtingų sandėlių (ar skirtingų tiekėjų).
jo, taip ir bus Nes visi vobleriai, guminukai, valai yra, o dar siunčia dvi Plano tašes atskirai.
Nu va primečiau maždaug (apvalinau, gali skirtis keliais centais): Rapala Countdown Minnow, 5 cm - 13 Lt; Rapala Original Floating Lure, 3,75 cm - 16,5 Lt; Rapala DT-16 - 16,5 Lt; Rapala X-Rap, 10 cm - 20,5 Lt; Rapala Deep Tail Dancer, 11 cm - 20,5 Lt; Rapala Glass Fat Rap, 7 cm - 20 Lt. Mikroguminukai, rinkinys iš 300 vnt, 1 vnt. kaina - 0,15 Lt.
Gerai iseina
Aliooo Ka nieks nezinot
Taigi jau rašiau privačią žinutę Pabrangimas = siuntimo išlaidos + muitų mokesčiai, mokami atsiimant siuntinį (23% berods).
Aciu,negaliu dabar zinuciu perkaityti nes daba per mob.tel. prisijunges
Gali kuo puikiausiai Per meniu eini į “Bendravimas”/ “Privačios žinutės”.
…siaip idomu ar per ta laika kas nors pakito, kai buvo parasyta paskutine zinute? gal kas esate vel prekinesi tokiu budu? Kokios firmos teikia tokias paslaugas? ar imanoma prekes gauti uzsienyje?
Tai va vienoj is geriausiu U.K. parduotuviu fmtc.co.uk/ (parsiuntimas 15 UK svaru) gaug visko yr ale brangiau negu USA cabelas.com/ (parsiuntimas 15proc. nuo uzsakymo, bet ne maziau 20USD, +muitas 4.7 proc. +18 proc PVM) Kaimynai lenkai pav. taimen.com/ museline jei uzsakai iki 250EUR siuntimas 12 EUR. Ziurekit lyginkit
… fmtc.co.uk/cgi-bin/web_store.cgi?page=index-spinning.html&a mp;referrer_id=standard&cart_id = viename is paveiksliuku mano Tasmanijos velniuku , kuri idejau i foto… uzknisa kad viskas anglijos svarais…
…ar esi naudojes sia paslauga? ar gal kas is pazystamu naudojo? siaip man i airija prekes atsiuntimas kainuotu tik 2,45 svaro o paziurejes masaliuku, maciau tikrai ivairiu ir dar nematytu…