Popmundo - virtuali muzikos industrija.

O VIP teises turi?Liežuvis

gal kas turit koki klubeli??? noretumet pakviesk koncertuot Cha cha “paprikolu” grupe Cha cha

O žanras koks?

o kaip anas gauti ? Cha cha

Ir dar gal kas norit mane pamokyti Jazzuoti ? Šypsena

Nusipirkti per PayPalŠypsena

o gal kas ish kawno? Flirtas paduocew kada kiek kaynuoja ir man nupirktumet vipa Drovus

hehe Cha cha uztenka man ir to kad uz WoW pinigai eina, o dar cia… ne ne ne Cha cha shitas nevertas pinigu Mirkt

kaip kam. mano manymu tay and wow newerta

Zaidei kad sakai Mirkt

nezaydzew butent wow. del to ir sakaw.

Na mataiŠypsena Tu sakai kad WoW neverta pinigu moketi, nors pats net nebandes, o ash sakau kad uz popomundo neverta pinigu moketi nors shiuo metu ash ji bandau ir mane visai sudomino, bet ne tiek kad mokeciau 29 USD per metusMirkt Jei butu donation principu, gal ir mielai paaukociau kazkiek pinigo. Ai nesvarbu Cha cha

Gal kas nori mane pakviesti adinuoti ? Cha cha greit ishmoksiu 3 daina Cha cha

Vakar nukarosino is manes 8k lituku Liūdnas ir dar per 2 dienas keliant nuotaika isleidau 12k litu nenusiseke blin

pati o ne pats… dainas galima kurt tik kas 3 dienas. kitaip krenta kokybe. priedo su trim dainom nepritrauksi ziurovu. reik bent 12. seip gali is kitu grupiu dainas itraukt i repertuara

Na ką, šiandien išgimdžiau jau antrą vaiką popomundo Valio Nepasisekė Pulčiui, taip berniuko norėjo Cha cha Vėl merga gavos. Vardą parinkau Kazimiera Danutė Montoro Cha cha Šiaip, ant prikolo Juokiasi

SveikinuCha chaApkabinimas
Tai gal visą Seimą prigimdysi?Juokiasi

Gimdyčiau aš belekiek, man negaila, tik kad truputį nervina, nes kai esi nėščia truputį sveikatą sunku prilaikyti Nekaltas Nors gal man tik taip atrodo, nežinau.

Tai ir visgi būna nėščiųjų sidromasCha cha
Man pačiai keista, kad nemiriau, nes sveikata žiauriai pablogėjusi buvo po gimdymo kalėjimeNekaltas Po kalėjimo 2 kartus į ligoninę buvo paguldęCha cha
O beje kaip vaiką maitinti ir aprengti? Gal per tą funkciją “Give to…”?

Aprengiau tai per tą funkciją, o maitinti nemaitinu aš jų. Gal čia įsiskaičiuoja į tą sumą, kuri atskaičiuojama kas savaitę? Laimingas Nėra man nėščiųjų sindromo, čia juk žaidimas. Tiesiog PuLTis norėjo turėti savo antrą veikėją, ir, be abejo, norėjo berniuko. Tai ir pabandėm. O pirmąjį dėl ženkliuko darėm Šypsena

Nu gal gali būti kad įskaičiuojama į tą sumą dėl maitinimoDrovus
O kaip galima pakelti vaiko Mood?Nekaltas

Nu nežinau, aš nupirkus po žaislą, tada galima nustatyti, kad žaistų su žaislais ir nuo to jų nuotaika kyla. Žemiau 90 procentų turbūt nebuvo nukritusi dar.