Pokalbiai ape maista ir ne tik. VER.2

tave subombinsTaip

Sesi malunsparniai vienas paskui kita ratu skraidzioja virs elektrenu gatves, kazi koki bbi jie ten galvoja.

JuokiasiJuokiasiJuokiasiŽliumbia

nu as tau fiskar kirvi turiu bagazinej, niekur nevaziuosiu, lauksiu vatos namieCha cha

juokas juokais ,baiges duju balionas namie sakau pasikeisiu juozlitoj tuo paciu ir kuro uzsipilsiuTaipbaliona pasikeiciau o kuro nepyliau nes nx kas antras i kanistrus kala buciau laukes valandaKvankt?

kam to kruopos- reikia kaip naktibliadas pilna baka masinoj turet ir dar pora kanistru bagazinej Ufff

kadangi cia maisto klubas tai noreciau paklaust jau pirkt kruopas ar dar neKvankt?Nekaltas

as tau demesi rodau tik po to kai tu man demesi parodai Cha cha

aj dar tas senas pedofilas karlsonasJuokiasi kur pto ta sene atkapojoJuokiasi

https://m.youtube.com/watch?v=oZCRHTaDwdE

ceburaska dar nieko, o kai nu pogodi multikas, su alkasu ir gopnikuJuokiasi arba tas vinipuchas, gi cystai baryga, kuris nori visus mest per bbiJuokiasi

nu bet man tas aligatorius su tuo skryblium vistiek labai baugiai atrodo.
aina nx jus realiai i viska paziurekit.
baisiau buvo gal tik kai kazkada po pjankiu prisisapnavo- kai buna siamo dvyniai, tai ten toks visas kamuolys xyu znajit kiek invidivu i viena suauge galvomis, kojomis, kunais, ta neforme mase mane bled vaikesi. akys, burnos, rankos kojos…

cia ir be akiniu matosi baime, kai tu man tiek demesio rodaiJuokiasiJuokiasiJuokiasi

cE jau kaip matai per savo akinius Cha cha

padkablucnykas gėjustas???BaisusPavargęsBaisus

nu as jau toks…

tu metais labai, tai ta ceburaska, tai sepokliakas, per daug demesio skiri, nebent cia tavo Moteris rasineja, tada suprantamaJuokiasi

izvrasciencas Cha cha

nuu kazkaip taip haliucinogeniskai, psichodeliskai, ir net bad tripiskai kazkodel neatrode.JuokiasiJuokiasiJuokiasi
kazkokia gryna f20 dbJuokiasi

Tai tipo kai mazas buvai tai nematei situ filmuku ??

Tai pamasus wialnias i sapokliaka?