Pokalbiai ape maista ir ne tik. VER.2

wialnia pasiimk, anam nekliovas siais metais Cha cha

sedekit ramiai ir subine triusikus gaudykit Taip

tai varom treciadieni,oras bus geras,gal ir tu kada nors ka pagausiCha cha

nu as ir galiu

Apie save rasai?As galiu zvejot nors visas dienas per savaite.Tik paciam gaila prarast siek tiek evru.Brangi zvejyba gausis.

turetu but sunkus tas podkablucniko gyvenimas ā€¦Nežinau

Vergauja ji pas tave ,kad eidimo turi darban prasyt?JuokiasiMano zmona irgi niekur nedirba senai,bet vaiku neziuri.Ji jodineja,zaidzia tenisa,mokosi prancuzu kalbos, sokius lankoBe be beDukra jei nori,kad anuke paziuretu,turi pries savaite uzsisakyt paslaugaCha cha

nu as vaikam isrenku asakas, nu bet kai jau smeliukas byra tai jo, geriau koDletus padaryt Cha cha

oj koks Jus sarkastiskas Cha cha
didele zuvis duoda vaizda an stalo kaip minimum. O nemuninis paprastai nebuna perdziuves , nedaedes dviratisā€¦

nu bliambaNekaltasriebusTaipskanusTaipir asakos pas jy jau kaip vistos kaulaiTaipJuokiasikotletai is jo kaiptik manau kad butu huineNekaltasarba batono dahuja det reiktuTaip
kai draugelis gyre savo kotletus is plakiuNiam niampradziai sake sumalu puse kilo pazandesJuokiasidaugiau neklausiauNeJuokiasi

tu kai gyvenime turbut virs 2kg nepagaves, tai nepaleistum ant kotletuJuokiasi ir kuo gi ypatingas sitas asaku rinkinys?Nekaltas

kotletai - nepagarba tokiai zuviai

Didziausias 3.67kg.Nemunas po pietu zemiau Kauno.Pavadelis 1.5m 0.989mm(beje jis kuri wialnias rekomendavo seliavon Dragon hm80-matavau,uzstorintas apie 0,12mm plius minus.Laimingas),kabliukas 12 nr plius matylis, dzikas negyvas.Rukykla nezinau pasirink ar kotletusLaimingashttps://ibb.co/J3gqcDX

vietoj zapivono gali naudotJuokiasi pragrezi skyle ipisi neskisto ir saka uzkali, viskas, nudziuvo, o dabar kai kelmas likes tai bbis zino, turbut reik laukt kol prades ā€œataugasā€ leist

tai taifunu per lapus reik *pimpā€¦*erint?

reikejo pries pjaunant nupist ji su taifunu, o poto pjaut, pas man 3 medeliai jau lapelius su visam numeteAngelasCha cha

vistiek turesi kokiu taifunu nupurkst,nes ten net gulintis rastas suzekia, o cE kelmas Cha cha

tai kokiu huine jy nutriucintNekaltaspx man ten tas kelmas ,man svarbu kad neatzeltuPiktas

ir turesi kelma sugreziotaJuokiasi

ispjoviau katik viskaPiktassugreziot ir druskos privarytNekaltas