Pokalbiai ape maista ir ne tik. VER.2

Galvojau siandien ryte paleksiu ant eseriu, bet plia -21 sustabde norus Ufff

Pauksciai daug priraset vakarPavargęs18 saltuko pas mane. Voverikem paberiau vakar lazdyno riesutu, siandien ne vieno neradau, reiskia suputoLaimingas

kokie jus cE pauksciai kad lesat ?Nekaltas

Neatspejai, paskutini kart lesiau per naujus metus. Siaip gera nuotaikaLaimingas Toki siaubiaka ziurejau, bet kad per ta siaubiaka daugiau zvengiau nei kad issigandauLaimingas

ka cia jau prileses planuoji

Jums visiems reikia padaryti RKOTaipCha cha

ant pastato stogo, reiktu tokiu oru pist i kalnus ir ant boksto sedet, nx, net nevaziuociau, tegu kiti ****si

Tai tu dar tokiu oru isilipi i tas savo aukstumas?Pavargęs

pas man irgi achujenai grazus oras, vejas ir -15Juokiasi vakar irgi buvo grazus oras, net blakstienos ir antakiai apserksnija buvoJuokiasi

Grazus oras laukeTūsas Galetu tik salcio kokiais 7 laipsniais maziau butLaimingas

mende tau ne kazkoks bibis Ne

nezinau, as tai ir po 5metu galiu neatsimint, ir dar nezvejojai, o tik kazkoks bibis atejas klausia ar kimba, tai tokiu galiu ir ant rytdienos neatsimintJuokiasi

Tai kad as jau kokia 7+ metu kaip Kaune negyvenu, tai kaip as tau ji matysiu ? Cha cha O kas cE tokio nuostabaus jei aCieni zmogu pries 10 metu ne karta matyta ? Nekaltas

10+ metu atgal mates ir sakyt, kad ji matei, tai xuj znajetJuokiasi

paaiskes greiciausiai, kad brisius koki kita mende visa laika turi omeny Juokiasi

jus gal jau kokia rybalke ant ledo susiorganizuokit, ant vietos ir suprasit, kas ka pazysta, kas ko nepazystaJuokiasi o tai jau turbut pora metu, kaip nepasidalinat pazintimCha cha

Tai kad as medziu laisvu nuo darbo metu tik kokie trys metai uzsiimineju, o tie reikalai su tavim buvo pries 10+ metu Ufff

O tai keliese galima, dviese? Net pats is tikruju nezinau.

varau lesciu su arnu Taipbandysiu issiaiskint kas tu per by.bisPiktas

kazkaip nakti sedet del puskarsiu ,tai man neatrodo viliojanciai.As ryt ant eseriu imarias,arba prie heso,arba i laumenus.Kas nuvo ant sroves,nelabai,i sona tik ima,i burna ne