Galvojau siandien ryte paleksiu ant eseriu, bet plia -21 sustabde norus
Pauksciai daug priraset vakar18 saltuko pas mane. Voverikem paberiau vakar lazdyno riesutu, siandien ne vieno neradau, reiskia suputo
kokie jus cE pauksciai kad lesat ?
Neatspejai, paskutini kart lesiau per naujus metus. Siaip gera nuotaika Toki siaubiaka ziurejau, bet kad per ta siaubiaka daugiau zvengiau nei kad issigandau
ka cia jau prileses planuoji
Jums visiems reikia padaryti RKO
ant pastato stogo, reiktu tokiu oru pist i kalnus ir ant boksto sedet, nx, net nevaziuociau, tegu kiti ****si
Tai tu dar tokiu oru isilipi i tas savo aukstumas?
pas man irgi achujenai grazus oras, vejas ir -15 vakar irgi buvo grazus oras, net blakstienos ir antakiai apserksnija buvo
Grazus oras lauke Galetu tik salcio kokiais 7 laipsniais maziau but
mende tau ne kazkoks bibis
nezinau, as tai ir po 5metu galiu neatsimint, ir dar nezvejojai, o tik kazkoks bibis atejas klausia ar kimba, tai tokiu galiu ir ant rytdienos neatsimint
Tai kad as jau kokia 7+ metu kaip Kaune negyvenu, tai kaip as tau ji matysiu ? O kas cE tokio nuostabaus jei aCieni zmogu pries 10 metu ne karta matyta ?
10+ metu atgal mates ir sakyt, kad ji matei, tai xuj znajet
paaiskes greiciausiai, kad brisius koki kita mende visa laika turi omeny
jus gal jau kokia rybalke ant ledo susiorganizuokit, ant vietos ir suprasit, kas ka pazysta, kas ko nepazysta o tai jau turbut pora metu, kaip nepasidalinat pazintim
Tai kad as medziu laisvu nuo darbo metu tik kokie trys metai uzsiimineju, o tie reikalai su tavim buvo pries 10+ metu
O tai keliese galima, dviese? Net pats is tikruju nezinau.
varau lesciu su arnu bandysiu issiaiskint kas tu per by.bis
kazkaip nakti sedet del puskarsiu ,tai man neatrodo viliojanciai.As ryt ant eseriu imarias,arba prie heso,arba i laumenus.Kas nuvo ant sroves,nelabai,i sona tik ima,i burna ne