Pokalbiai ape maista ir ne tik. VER.2

kuojas paleidau gi virsum leduJuokiasi o garbyliai rytoj bus maudomi kitoj salimais balojJuokiasi nesulauks jie seliaviniu lydeku dantuCha cha

o kad puse kibiro kuoju ir eseriu namo parsitempei tai jau nutyli ? Klasta

ciulpinis nx, vienas peilukas 50cm atsiliepe tik ant vib’o ir viskas, nu ir eseriuku vagis, nupiso kuoja, net veliava nesoveNežinau o brisius tai kazkokioj tai sudbalej buvo, tik eseriuku vagys ji aplankeJuokiasi

Greit pasakojat ka pagavot bleKanda

Daug liado buna pries naujus paskutiniais metais Ufff

oj blia rajone tu rajone, o 50km i sona nuvaziuot nelemta?

jo, dxja testacijos kai rajone 2 balos i visas rajonas jas drozia…

tai ta ir rasai, kad tingi aplink namus testuot ezerus, nes gausi pysdy nuo Moterisjeigu be zuvies grysi ir neisleis daugiau, kaip ir respectoJuokiasi

tai ka as bliamba ir rasau … qwra nesupratlyvas tai nu nx …

nx tavo tokius ezerusJuokiasi kai uz 30km normalus yraCha cha

Galim ir ant mano, bet tau reikes kokias 2 valandas vaziuot, man 2.5 val Ufff

ot kekšė naxlebnykasJuokiasi cystai kai respectas nori naxaliavu ant gero ezero papult, o savo spaudzia, xuj staboj varomJuokiasi

i tavo slaptus ledeku eldoradus , kur daugiau…

tai galim varytTaip kur varom???Cha cha

tai podkablucnikas ir toliau tik snekesi ar kazka darom ?

tu tik mokek zvejot, tiek kiek as ir busi laimingasJuokiasi nustosi meksrus koluki gaudyt

O jei neylusiu tai zek dar žvejoti ismoksiCha cha

gal ir variantas, tave pirma paleisciau eit ledu, jeigu praluztum apsisukciau ir namoJuokiasi

pas mane 5 akumai ir paletke, bet varom ledeku Cha cha

net nezinau, varyciau ant seliavines duobes, bet akumas vienam sode, palatke kitam sodeJuokiasi tai nebent lydeku ant vieno ezero, bet pradziai zyvco neturiuJuokiasi o puse nolsemkes tullamore turiu, tai gal ir niekur nevarysiuJuokiasi