Pokalbiai ape maista ir ne tik. VER.2

pats kaltasJuokiasi

bliamba -23Pavargęs

o jei pas mane siena tik blokelis ir jokio papildomo aBsildymo - tai zjb ar vistiek dar ne ?
Man ten 3 tonos po 150-160,- i sezona sildymui zjb, kitiems gal ne… bet ot ne px man ? Juokiasi

kas cia zajabys?Pas mane 330kv plius dalinai sildomas rusys dar 100kv.Duju silikato blokai.Laqmgai dvieju paketu,Oro tarpas siltintas .Ziemai sildymui ir karstam vandeniui 8t briketu.Tai tavo namui sezonui 1 kvm reikia 22 kg granuliu,man ivertinus kokius 40 kv rusio irgi 22kg/mCha cha

Aj sip, galvojau kad kazka ne taip sumaigej…

ale zajabys palemone nusileidi ant ledo ir i koki kruoni ar zegzdrius kliovintTaipmasina salia susalai ilipai pasisildei ir toliau klioviniTaip

tai vat per tokius dalbajobus ir uzdraude ka su masinom varinet, ka su valtim gazuotJuokiasi

ka as ant kauniuskiu senais gerais laikais isdarinedavauBaisusbuvau iki 160 issigazaves ir ant rucnykoBaisusgrabuose ciut ne kazdien po avarija budavoJuokiasi

praeitais metais gan nedideliam plote 32 palatkes suskaiciavau Taipatrodo kaip kursmareseBaisus

o tai kame sip zjbs? man atrodo jis nx, jau geriau kaip pas tave is akytsilikacio daryt

kodel nx net negalvot ? tai kad visai zjb…

155m2 , jau 7tas sezonas, ten kokie 3.5t granuliu metams su vandens pasildymu…

brisiau, kiek tavo namas kv.m kiek laiko jame jau gyveni, ir kiek t iseina sildymui, nes druzokas nori sip statytis, as jam sakau, kad nx, net negalvok

tam, kad be sviesu duodant sjobu, mentai nematytu, kurioj vietoj nusukai

bulka kvatro. kad ju kazi ar buna priekiu varomuNekaltas

o kam stabdziai ant knopkes?

vaziuojant pieva tas “ner labai zema” ne kazka, aisku kolkas sniego nera, bet pakibusiu ant pilvo qwatriniu mates ne viena Ufff

vakar elektrikui 80e atsegiau, padare, kad galiniai gabaritai, nr ir stabdziai ant knopkes…Juokiasi
gal kazkiek gelbes jei su laiku nezveretJuokiasi

o tai pas ji ne kvatrine ta bulka kastruota?Nekaltas ner jau ji labai zema, gerai gazo paemus px vaziuoja

o tai tu nori su savo bulka vaziuot? gi ten realiai ant kurmiarausio pakrantej uzstrigsi o ne ant ledo uzvaziuosi Juokiasi

O siaip tai sunku bus rast atoku ezeriuka kad niekas nematytu, nes 100% paskambyjs…

siaip balos uz verkiu link ozkiniu tuo sunkeliu vaziuojant yra, senai ten buvau, gal jau namu pristate aplink