Pokalbiai ape maista ir ne tik. VER.2

Gana fyzdiet. Atsitiko rugsejo pradzioj, paskutini kart geres buvau per gimtadieni, birzelio pabaigoj. Bet uztai kol ant bilieto buvau kiek laiko turejau sakyt, kad dar negaliu dirbt ir kiek sazanu is kaunuskiu prilupauCha cha

Vau!BaisusKvankt?Pavargęs

taigi tautietis gyresi, kad jau tris metus ni ni …

tai tas tai aiskuTaip
bet va man idomu kaip ten pas tave nieko neradoNekaltassirgai musetNekaltasJuokiasi

jam liept nelabai kas galiTaipbabkes aukstai sake gerosTaipo babkes anas joptvaimat kaip megstaPavargęsas pavyzdziui trys metrai nuo zemes ir ****ec pylnasBaisusziuriu is apacios juokingas aukstisKietasuzlipu ir fizeBaisus

Nelabai protinga manau. Jei kas atsitiktu, butu negerai. Kaip as pirsta nusinesiau klinikose iskart atvare mentai pust gavau, paskui krauja ir m.yzalus daktarai eme, jei but rade nors kiek alkoholio, kokiu nors narkotiku, buciau turejes uz operacija susimoket, buciau negaves uz bilieta ir draudimo buciau negaves.

protingas tavo draugelisJuokiasi net lietuvoj jau senai niekas neliepia dirbt aukstyje, jeigu aukscio bijai

draugelis dazytojas ir aukscio bijoTaipmegoj ten kazka aukstai dazyt turejo tai sake infisi 0.5 ir kyli su liulka i palubesUfff

Kaip jis tau neprifises i boGsta liBs…

nu tai pust galesi, tik i nauda viskas, nebereiks tom spiritiagom trucintis

ant kaklo?Normalu.Argi blia blaivaus proto ten galetu dirbtJuokiasiJuokiasi:-https://youtu.be/Xe_HMeXSqrA?t=259

nuo kitos savaites alkotesteri kabina, nx bliad Juokiasi man atrodo siem metam darbu jau ganaCha cha

vanduo aukstas ten,Kliovo nalabai.Geriau jau Nemune i kanala lyst prie akropolio.

nu pas mane upelis tai vargiai gaudomas, gal te pas tave geriau Cha cha

O tai nenuvaziaves nepamatysi. Pries kazkiek metu dalyvavau varzybose vasario mesesi Nevezyje, buvo nemazai is bangos dalyviu, tai pagavom kas daugiau, kas maziau. Mislyju gal jei vanduo leistu tai ant matyliaus kokia kuojpalaike gal iseitu pagaut.

o tai nera potvynio ir nenesha visokio ****o ?

Kap mislyjat, kaliegos, kazi rytoj kur i Nevezi pavaziavus su lengvu feederiuku ant matyliaus ar pinkucio imanoma kazka sugundyt?Nekaltas

Ot lapuchas…sluosto subines seserpisiam, o gauna lietuvišką alga.,…

lt man alga moka, o ne seserpisiai

o tai is ko gyvensi likusius metus ???!!!