Pokalbiai ape maista ir ne tik. VER.2

mende tai gatavas visas kur gules palei nemuna JuokiasiJuokiasi

Nieko as nedejau, kad tik Brisius neuzpyktu, visi cia fysdavojames, sposyjamLaimingas Va dar reiktu viena Palemono karalaiti prikelt, kur kui znajet kokius masazus darosiCha chaCha cha

Tai jOkiates is smurto artimoje aBlinkoje ? Blogai

is pradziu galvojau, kad is kazkur nukopijavoJuokiasiJuokiasiJuokiasiJuokiasi

va cia tai Geraidejo Tautis JuokiasiJuokiasiJuokiasi

NejOkinga Ne

JuokiasiŽliumbiaJuokiasi

Brisiau, tu kaip priklausantis vyru, patirianciu psichologini ir fizini smurta nuo sutuoktiniu grupei, na liaudiskai padkablucnykas, ar jau patikrinai dar karta, ar pakankamai isblizginai namu grindis, ar tvarkingai sutvarkei virtuve, isplovei ir idealiai sudejai indus, kol zmona neprabudo? Paskubek, nes tavo vienintele suplanuota zvejyba liepos menesi gali nueit suniui ant uodegosTaipKietasJuokiasiApkabinimas

Uzkurei peciu ? pagavai saliavu ? ne? tai nelysk i etery Ufff

Cykiai bunat visi, nes robnykas jau paruostasCha cha

buk cykiai…

kas kam neaisku???

aiskuma.

apie bobas neleidzia, todel ir rasai, kad koto ieskaiJuokiasi

tai vistik leidzia ar neleidzia rasinet ?

visi iesko to,ko neturiJuokiasi

nes vis kotu ieskaiJuokiasi

Lietus LietuvooooooojValio

tai kad mano ten kartais daugiau prirasyta nei tavo Ufff

cia pas mane aplinkoj bajeris buvo.
vopsim vaikystes draugelis, toks siniakas biski, bizabidnas, bet kai nazriotsa labai baisiai snekaJuokiasi nu jis visada toks buvo, nors seip nieko nuskriaudes niekad ner, dobras.
nu ir idarbino ji jo brolis pas save i stroikiu firma.
cia kai sventes buvo, tas aisku Girtas, ir brolio boba nx pasiunte gatavas.
tai ta kobra taip suorganizavo viska, kad tas prie babkiu savo broli ta paprasteni is darbo ispiso del tos xyuniosJuokiasi
tai net as kada cia ta frukta sutikes buvau, sakau tu pzdalyzas nx, pzdos vergas bled, shakalas nx.Juokiasi del kazkokios kurwos broli nx ismetei.JuokiasiJuokiasiJuokiasi tai padkablucnykas neturejo net kas atsakytJuokiasi