ner pas man atmazu, tik klausimas, ar as nevares pagavau maziau seliavu, nei tu vaziuodamas
Tautis ra:
wialnias ra:
siemet as gi vergaut isvares buvau, ner kada zvejot, dabar spiningeli vesiuos, gal nebus jau po -35 salcio, bus galima jau pazvejot 7€ parai, arba 44€ metams leidimas tai visai pxNeabejoju kad ir pas mus tuoj tiek kainuos. O parsinest bus galima tik rotanus ir pugzlius
o tai dabar 15euru metam brangu tipo? viena zvejyba be nolsemkes pazvejok, ir va tau metinis leidimas cia hobis, o hobis aCipirkt manau neturi, nes kitu atveju tai darbas o ne hobis
brisiausgalas ra:
wialnias ra:
issiunciau gastranoman, tuoj sveikata bus pataisytapieno parnes ?
vandens is krano
Pabuvojom Arlaviskese su donkem Is ryto oras buvo fantastika, apie 15.30 lyt pradejo. Ziuriu ir mes ne vieni truputi trenkti buvom, dar keliose vietose zvejojo. Signalizatoriai pas nieka net nepyptelejo Nors fb kazkas imete rytine fotke, kazkur kaunuskese karsioka istrauke.
wialnias ra:
siemet as gi vergaut isvares buvau, ner kada zvejot, dabar spiningeli vesiuos, gal nebus jau po -35 salcio, bus galima jau pazvejot 7€ parai, arba 44€ metams leidimas tai visai px
Neabejoju kad ir pas mus tuoj tiek kainuos. O parsinest bus galima tik rotanus ir pugzlius
wialnias ra:
issiunciau gastranoman, tuoj sveikata bus pataisyta
pieno parnes ?
wialnias ra:
siemet as gi vergaut isvares buvau, …
prasideda podkablucniko aDmazai…
issiunciau gastranoman, tuoj sveikata bus pataisyta
siemet as gi vergaut isvares buvau, ner kada zvejot, dabar spiningeli vesiuos, gal nebus jau po -35 salcio, bus galima jau pazvejot 7€ parai, arba 44€ metams leidimas tai visai px
Tai kad šiemet daugiau už tave buvau
brisiausgalas ra:
wialnias ra:
kai spiningaudavau, ……ir kai podkablucnikas nebuvai … tai ties sitais dalykais ir baigiam
nebuvau ir nesu, skirtingai nuo taves, kad pora kart i meetus zvejot isleidzia
Ka rybachvatai beveikiat?
wialnias ra:
kai spiningaudavau, …
…ir kai podkablucnikas nebuvai … tai ties sitais dalykais ir baigiam
kai spiningaudavau, tai pas save kaime ne karta i babruiska neres esu, o ir upelius jie supisa gerai su savo uztvankom
ka jie tau truGdo, juk krantais nevaikstai - guli paslikas po egle prie balos …
nx tuos bebrus tik grioviu krantuose pridaro ir medziu privercia, poju tik siukslynas buna
Bebrai pravalys
ledonesio vistiek nera, tai krantu nepravalys
Pas mane tam suliny kur is boniu, ankom kastas, tai vandens
brisiausgalas ra:
pas mane tai upe pakilo iki suoliuko, kazkuriais metais buvo ir virs suoliuko pavasari pakile
plia kad per nakti padave vandenuko koki metra pakele - kiek gyvenu cE dar tiek aukstai nebuvo pakiles …