Pokalbiai ape maista ir ne tik. VER.2

ner pas man atmazu, tik klausimas, ar as nevares pagavau maziau seliavu, nei tu vaziuodamas???Juokiasi

o tai dabar 15euru metam brangu tipo? viena zvejyba be nolsemkes pazvejok, ir va tau metinis leidimasCha cha cia hobis, o hobis aCipirkt manau neturi, nes kitu atveju tai darbas o ne hobisCha cha

vandens is kranoTaipJuokiasi

Pabuvojom Arlaviskese su donkemCha cha Is ryto oras buvo fantastika, apie 15.30 lyt pradejo. Ziuriu ir mes ne vieni truputi trenkti buvom, dar keliose vietose zvejojo. Signalizatoriai pas nieka net nepyptelejoJuokiasi Nors fb kazkas imete rytine fotke, kazkur kaunuskese karsioka istrauke.

Neabejoju kad ir pas mus tuoj tiek kainuos. O parsinest bus galima tik rotanus ir pugzliusJuokiasi

pieno parnes ?

prasideda podkablucniko aDmazai…

issiunciauMoteris gastranoman, tuoj sveikata bus pataisytaJuokiasi

siemet???Juokiasi as gi vergaut isvares buvau, ner kada zvejot, dabar spiningeli vesiuos, gal nebus jau po -35 salcio, bus galima jau pazvejotCha cha 7€ parai, arba 44€ metams leidimas tai visai pxCha cha

Tai kad šiemet daugiau už tave buvauJuokiasi

nebuvau ir nesu, skirtingai nuo taves, kad pora kart i meetus zvejot isleidziaBe be beJuokiasi

Ka rybachvatai beveikiat?Liežuvis

…ir kai podkablucnikas nebuvai … tai ties sitais dalykais ir baigiam Cha cha

kai spiningaudavau, tai pas save kaime ne karta i babruiska neres esu, o ir upelius jie supisa gerai su savo uztvankom

ka jie tau truGdo, juk krantais nevaikstai - guli paslikas po egle prie balos …

nx tuos bebrus tik grioviu krantuose pridaro ir medziu privercia, poju tik siukslynas buna

Bebrai pravalys Kietas

ledonesio vistiek nera, tai krantu nepravalys

Pas mane tam suliny kur is boniu, ankom kastas, tai vandensBaisus

plia kad per nakti padave vandenuko Apakęs koki metra pakele - kiek gyvenu cE dar tiek aukstai nebuvo pakiles …