Niekas neliepia buti tau klounu, kad pasislept uz tos kaukes. Bet reiktu i viska ziureti paprasciau ir su sypsena to ir linkiu tau
Vo si to jau nereikia. Tik visi pamirsta,kad visi humoristai labai nelaimingi ir liudni zmones.
na taip, posakis “lenk medi kol jaunas” cia vargiai ar begaliotu
Ka jau ten toki dideli isauklesi
gal vaziuojam ji paauklesim?
Pas dvirka jumoro nulis
joo, kudie ?
Ir kodel gi mum farik ?
Jum farik
Apie ka tylim ?
atejo bachurs pas daktara;daktare man kiausai melsta. daktars;jo reikia viena nupjaut nes gangrena isimete.pyst nupjove.po savaites vel ateina.pyst kita nupjove. dar po savaites; daktars paziurejo ir sako. klausyk gal tavo dzinsai is amerikos,gal dazo
agidukas su dazais grizo
Nu jei net is pacios gamyklos, tada originalus
Praejo, tai praejo ir mes projechali
Pasikavinsiu ir kazka reik veikt
kaip jie gali buti neoriginalus, is originalios ju brendo gamyklos georgijoj?
tiesiog ju tokia kokybe.
praejo originalu ir neoriginalu laikai, dabar skiriasi tik gamintojai, yra vardiniai (garsiu ir zinomu vardu) ir ivairiausiu kitu, neabejotinai, kokybe turi ir atitinkama kaina, bet man dzinsai yra patogus laisvalaikio drabuzis ir ju tikrai neperku uz didelius pinigus.
nakciau, gi sakau visai neseniai maciau laida, originalus dzinsai neturi dazyti.
kodel poddelkos? nepoddelkos, jie tiesiog tokie yra- pigus darbinis rubas, man tu dzinsu is ten priveza po 3-6$. cia jie kainuoja ~300lt. nesiojasi neblogai, bet slapi biski dazo.
Nu va, podelkos uz original kaina
Neseniai ziurejau laida buten apie dzinsus, jei dazo vadinasi fuflo
man nuo dzinsu rankos patamseja, kai laikai kisenese, irgi vaizdelis ne koks