Plepalai apie maista ir ne tik

Nereikia Mirkt as pati prisirenku, o paskui metu lauk, bo akcijos pasibaigia buna Cha cha

padejau prie makulaturos, ar issaugoti tau juos?

Gavau siandien Carskoje selo kuponiuku, mano kolduniukams akcija Niam niamGeraiCha cha

noriu naujus metus pradeti is naujo, ramiai, jaukiai ir protingai ApkabinimasDrovusNekaltas

Nu ir norai Juokiasi

labiausiai as noriu dabar sausio pirmos ir grizimo namo, kad greiciau viskas praeitu Cha cha

zemyna, VIP tau uzsake kompelksa - 2 bokalus ir zuvi, varai ar nevarai?

telefona mano issitrink, pijoku nevesiu ŠpygaPiktasCha cha

Cha cha ir sveikata reikia pataupyti Apkabinimas

tu ten buvai? labai jauki aline, kaip ir “Sigmute”Gerai siandie dar nei vienas stiklas neisduzo. greit keliausim senuju Zirmunu girtuokliu keliais, atiduosim pagarba Bizonui sleniui ir desiniuoju Neries tylto saligatviu, tradiciskai pasieksim Menu gimnazija ir SakvaTūsas ten vakarelis prasitesisGerai

NEREIKIA Ne, pries vaikus nepatogu DrovusNekaltas

Galima pakartot vakareli DrovusJuokiasi

kol dvi karstos moterys ir dar karstesni dzentelmenai buvo sveciuose, uzsukau visus radiatorius, dabar kai tik viena karsta, ziu, kad vesoka Cha chaCha chaCha cha

Tai jau tikrai, kad pas tave vesu Cha cha

jau tiek nusivaziavai, kad prie turgaus gert emei? Fedia, Fedia… NežinauBlogai

gal paprasyt, kad man malkas sukapotu, kazko vesu namie, zidini uzsikurciau Cha cha

fisam su VIP brenduka imperatoriska Imperial, prie Kalvariju turgaus pas RajisaŽvaigždė visu labai laukiam, linkejimai Bučkis su sventemis!!!

Dar zaizdu neissilaize Kvankt?

tu vel pripieses? Piktas

zemyna, uzsidek bliuske su kuo didesne iskirpte ir atvarik! laukiam su VIP’u.
tau Kijeva uzsakit?