Nereikia as pati prisirenku, o paskui metu lauk, bo akcijos pasibaigia buna
padejau prie makulaturos, ar issaugoti tau juos?
Gavau siandien Carskoje selo kuponiuku, mano kolduniukams akcija
noriu naujus metus pradeti is naujo, ramiai, jaukiai ir protingai
Musyte ra:
labiausiai as noriu dabar sausio pirmos ir grizimo namo, kad greiciau viskas praeitu
Nu ir norai
Zemyna ra:
ir sveikata reikia pataupyti
labiausiai as noriu dabar sausio pirmos ir grizimo namo, kad greiciau viskas praeitu
zemyna, VIP tau uzsake kompelksa - 2 bokalus ir zuvi, varai ar nevarai?
f’eD ra:
Musyte ra:
jau tiek nusivaziavai, kad prie turgaus gert emei? Fedia, Fedia…tu ten buvai? labai jauki aline, kaip ir “Sigmute” siandie dar nei vienas stiklas neisduzo. greit keliausim senuju Zirmunu girtuokliu keliais, atiduosim pagarba Bizonui sleniui ir desiniuoju Neries tylto saligatviu, tradiciskai pasieksim Menu gimnazija ir Sakva ten vakarelis prasitesis
telefona mano issitrink, pijoku nevesiu
ir sveikata reikia pataupyti
Musyte ra:
jau tiek nusivaziavai, kad prie turgaus gert emei? Fedia, Fedia…
tu ten buvai? labai jauki aline, kaip ir “Sigmute” siandie dar nei vienas stiklas neisduzo. greit keliausim senuju Zirmunu girtuokliu keliais, atiduosim pagarba Bizonui sleniui ir desiniuoju Neries tylto saligatviu, tradiciskai pasieksim Menu gimnazija ir Sakva ten vakarelis prasitesis
Zemyna ra:
Galima pakartot vakareli
NEREIKIA , pries vaikus nepatogu
Galima pakartot vakareli
Zemyna ra:
Musyte ra:
gal paprasyt, kad man malkas sukapotu, kazko vesu namie, zidini uzsikurciauTai jau tikrai, kad pas tave vesu
kol dvi karstos moterys ir dar karstesni dzentelmenai buvo sveciuose, uzsukau visus radiatorius, dabar kai tik viena karsta, ziu, kad vesoka
Musyte ra:
gal paprasyt, kad man malkas sukapotu, kazko vesu namie, zidini uzsikurciau
Tai jau tikrai, kad pas tave vesu
f’eD ra:
fisam su VIP brenduka imperatoriska Imperial, prie Kalvariju turgaus pas Rajisa visu labai laukiam, linkejimai su sventemis!!!
jau tiek nusivaziavai, kad prie turgaus gert emei? Fedia, Fedia…
Zemyna ra:
Dar zaizdu neissilaize
gal paprasyt, kad man malkas sukapotu, kazko vesu namie, zidini uzsikurciau
fisam su VIP brenduka imperatoriska Imperial, prie Kalvariju turgaus pas Rajisa visu labai laukiam, linkejimai su sventemis!!!
Dar zaizdu neissilaize
f’eD ra:
zemyna, uzsidek bliuske su kuo didesne iskirpte ir atvarik! laukiam su VIP’u.
tau Kijeva uzsakit?
tu vel pripieses?
zemyna, uzsidek bliuske su kuo didesne iskirpte ir atvarik! laukiam su VIP’u.
tau Kijeva uzsakit?