as tai du filmus parsisiunciau, ziuresiu per nakti
Pamiegojau-jau gerai,ainu vel miegot,bus da geriau
kodel gi ne
Musyte ra:
Gerasdviratis ra:
Didziulis skirtumas ar ka ant kelio surasta randi, ar pats issirenki, ar kas padovanoja, ar atsitiktinai sutinki…kokios veisles nori?
padovanosi?
Gerasdviratis ra:
Didziulis skirtumas ar ka ant kelio surasta randi, ar pats issirenki, ar kas padovanoja, ar atsitiktinai sutinki…
kokios veisles nori?
Didziulis skirtumas ar ka ant kelio surasta randi, ar pats issirenki, ar kas padovanoja, ar atsitiktinai sutinki…
Gerasdviratis ra:
Ka tik pavalgiau farsiruoto karpio, lydekos su naminiu termojadernu xrienu. Zodziu suds ne Kaledos,zinau ,kad stebuklu nebuna,bet tikejau 1 laime is nulio,kad kas padovanos .
Dabar jau koks skirtumas…
Ir nieks nepadovanojo?
Gerasdviratis ra:
Ka tik pavalgiau farsiruoto karpio, lydekos su naminiu termojadernu xrienu. Zodziu suds ne Kaledos,zinau ,kad stebuklu nebuna,bet tikejau 1 laime is nulio,kad kas padovanos .
tu cia rimtai? o kodel butent dovanoto nori? juk pilnos prieglaudos sunu…
agidukas2 ra:
Musyte ra:
Rutebi ra:
LaUKE šaudo fejerverkai kaip per Naujusmanes ofiseirgi dovana laukia, bet niekaip neusibeldziu iki jos
ziuriu normalei brendziuko paragavus
nieko burnoj siandien neturejau, o vakar taip, emem.
Musyte ra:
Rutebi ra:
LaUKE šaudo fejerverkai kaip per Naujusmanes ofiseirgi dovana laukia, bet niekaip neusibeldziu iki jos
ziuriu normalei brendziuko paragavus
Rutebi ra:
LaUKE šaudo fejerverkai kaip per Naujus
manes ofise irgi dovana laukia, bet niekaip neusibeldziu iki jo.
Zemyna ra:
As kazka nuo sefes irgi gausiu, o ir eit niekur nereikes
gausi fizdako uz pragulus.
VIP ra:
Mlia koks altruizmas, ar čia mane verbuoji i kokio genio etata komisare? Tokias kalbas varinejau prieš kokE 15 metų. Aš rimtas diedukas, turiu savų reikalu, droočinu bibi, drožiu rūpintojelius ir t.t.
isdrozk pjaustymo lentele uosine
Zemyna ra:
kas teta tau nutiko, kuo padet tau bu5tu galima
Iki 23 dar pazioplinesiu
psio ligoni paleidau.
daugiau px man tos knopkes.ATSAKAU BLIA.
sekmes bendraujant
Gal jau gesinam sviesas
Zemyna ra:
Musyte ra:
cia su kuo nesusitiksi iki kaledu daugiau, kad taip is anksto?Cia kolega mane siandien apdovanojo tiksliau atidave viska, bet pries tai pasake su Kaledom
supratau, nes kazkaip net nerimauti pradejau