tada eik dirbc
zdarov jonai
heblinksht
Zemyna ra:
Musyte ra:
nieko sau gera tureti drauga, aniaa
galvoju eit i darba ar neit, gal geriau darzus nusiraveti, agurkus siltnamyje paristi. per uzuolaidas nematau, bet regis siandien neturetu buti karsta?Ans man daug padejes irgi, tai niekaip negalejau atsakyti
Pirma kart tempiau iki Bigo atitempiau, sake vuo tempi pradzioj tai mete i sonus gerai, nes jo masina gal du kart sunkesne uz mano
man patinka tokie draugai, i kuriuos gali bet kada kreiptis
Jo kosciu, sloguoju
Zemyna ra:
As vakar tik 2 val (tiksliau siandien) namo parsiradau pazistamo masiniukas uzlinko. Tai gerai, kad netoli uz Vilniaus. Teko vaziuot partempti.
O kai partempiai,to pazystamo ‘‘aparatas’’ neuzlinko?
Zemyna ra:
Ne, o ka ? Prastas maikonas ? Man tai ziauriai patiko Ar tu veido ieskojai ?
ne ne, foto. tai ko jis kazko gedinasi tas isdykelis?
Zemyna ra:
Nu baliavojam
na radau tik nika ant nugaros uzrasyta ir banga.lt, ar dar te kas buvo?
agidukas2 ra:
buvai lynu gaudyt
Vonioj plaukiojau, bet nieko nepagavau
agidukas2 ra:
nu blin.butu macius,butu neklausus.reikejo cia tau
Nu sakau, kad mate
Tu nesupranti, kad moterys biski maivosi ? Tipa doveriai, no proveriai
kas cia ka pisdyt lysniava
Musyte ra:
Tureciau pastebeti, kad zvejai inese destrukcija i maisto klubeli
Ne zvejai ,a nekurie personazai, nes zveju ir seniau cia budavo.
eserys72 ra:
Musyte ra:
eserys72 ra:
tai vat zmona pyksta kad gali prarast toki auksa tu nieko nebandei paaiskinti pati uzvirei sita suda nes as pasakiau kad armagedonas vienintelis ir epakartojamas o tu uzputojai kaip …ir nezinia del koJeigu ka, mano pasisakymas ir "pretenzija" buvo skirta vytiai, nezinau kuris zodis tau uzkliuvo, kad isikisai ir apsiputojai kaip paskutinis muzikas. Bet as nepykstu. Kiekvienas reaguojam taip kaip reaguojam.
tik kazkaip buvo atsakyta y mano posta
o kaip neatsakyti, kai isdeda baisiausiais zodziais? Pasimeciau ir atsakiau, kad nurimtum.
Musyte ra:
Neketinu kiekvienam paslemekui irodineti kas esu ir ka veikiu. Man pakanka paciai tai zinoti. O tu palok palok, nes brangioji gris is darbu, spruksi uodega pabrukes
loja kales tokios kaip tu ir y save pasiziurek verksleni kad bobausis pyksta kad cia vaikstai taik k gnyda ziurek savo reikalu ir nesijausk pasaulio guzas nes tikrai tokia nesi nevaidink nes viena jau prisivaidino irgi tokia ahujienai kruta buvo dabar geda y eteri pasirodyti
eserys72 ra:
Musyte ra:
i kauna as vaziavau su savo dukters klase i ekskursija, kaip lydintis asmuo su mokytoja. ir Armagedono nemaciau. Ramiau dabar?
cia dabar taip miestietiskai vadinasi pasifysimas
Neketinu kiekvienam paslemekui irodineti kas esu ir ka veikiu. Man pakanka paciai tai zinoti. O tu palok palok, nes brangioji gris is darbu, spruksi uodega pabrukes
eserys72 ra:
Musyte ra:
tau su galva viskas gerai? ar jautiesi pakalbintas? ir zodzius rink, nes dergiesi kaip nepraustaburnis kaimietis
pasla NX nx ahujiena miestiete nei kas tave kalbina nei ka pati nezinai ko nori ir simta kartu tau sakyta buvo neaiskink ka daryti savo vyrui gali aiskinti ar supratai gnyda
tu gal eik darbo ieskotis nebezdejes cia ir nesedejes savo moteriai ant sprando? skyrybos zenklai tiek to, tavo lygiui nera butini