Plepalai apie maista ir ne tik (2)

kaip ir niekoAngelasJuokiasi, per durniukus suseme ir mane uz Butelis ant viesos vietos.JuokiasiJuokiasiJuokiasi apshmanavo, tai dar ir 0,31g gandziabaso rado. bet seme rimtai, pridare, barygu neidaviau, tai tampe tampe tampeUfffman platinima bande siutKvankt?. Ufff nu ir ant iskaitos dar pastateJuokiasiJuokiasiJuokiasi, nes *****uose thc rado.Juokiasi krc pa polnoi…
p.s. bauda uz 0,31g 2000lt, ir stuka advokatei atsegiau.Kvankt?Kvankt?Kvankt?

o ka prisidirbai?

ble visai ir as su malonumu kur isistroinciau i panasia tarnyba i antraeiles.Gerai Taip
ale ciuju reik laukt, kol zaliotas su Kietas prasisrocins.Juokiasi zostkai ten oxranoj i 02 dosje ziuri?

Taip jo, bet dar trys nepraejo NeJuokiasiJuokiasi

Namie per kabeline ziurauTaip
A jau ryt LabasUfff Dekanatas nauja rus biliardo stala pastate, reiks ismegyt! Kietas

ble ner teliko katorgoj.Liūdnas
a tu ka- viena budi, trys laisvos?

Ajkit geriau operacyja Y ziuret, per ORT-1, nefizdieline nesamoniu LabasCha cha
Labdien popiet Labas

Visus darbelius nudirbau Ufff siandien galetu ateiti 73 litai NekaltasCha cha

fezdu nieko ner einu misraine padarytNekaltasNekaltas

vel goniat ant manes- nieko as nenajabyvaju.ŠpygaJuokiasiJuokiasi
ash gi senas hipis.Juokiasi

GeraiGeraiGerai

Neobjabios-neprazivios Cha cha

neblogai sekasi kazachus apipisinet Cha cha

Jumoristas naktibledziukas Juokiasi

joa, kai palucke gaunu.Cha chaCha cha nu pas mane daug syzu.JuokiasiJuokiasiJuokiasi cyzas pvz perku tik uz metalinius, kai prisikaupia, jei turiu tik popierinius- bunu nerukes.Cha chaJuokiasi

Ir kas menesi tu taip ? Nekaltas

man vienas frajeris, nu kaip ir gyresiNekaltasNekaltasNekaltas, ar kaip cia uzpavadint, kad jo pacaniukai net zliumbia, kai litwynai kashe prapisa. ApsvaigęsJuokiasiUžsispyręsJuokiasi kurda naxyu auklejimas.JuokiasiJuokiasiJuokiasi

A kur pasakys, ten vaziuosiu Mirkt

ir vel y marias varaiNekaltasNekaltasNekaltas

tai kad tu ir as tai viskas aisku as apie cia tariamus fanatus kitusJuokiasiJuokiasi

a juo, siandien reiks kokiems ‘sos gyvunai’ koki pidisoka pervest.TaipCha chaTaip