Plepalai apie maista ir ne tik (2)

nu tai ok, gales bibi i koki plovo katila pamirkyt.JuokiasiJuokiasiJuokiasi

nu,nu mes taip ir supratomNekaltas

ale jus nesveiki, as juk aiskiai parasiau vakarienems ruosti, prie ko cia zigolo, prie ko cia lytiniu organu ilgis PavargęsŽliumbiaCha cha

reiks Musytei koki ciurbana isnuomot su bibiu iki zemes, pas mane tokio gerio http://www.munduatamusika.com/cronica32/aborigen.jpg nemazai buna.JuokiasiJuokiasiJuokiasi ten gi viskas asilu razmierams pritaikyta.JuokiasiJuokiasiJuokiasi

ka lyderiai???Juokiasi

manau pas muska dar pats ir susimokes

tipo žigolo???

tau sef povaro

ieskau samdomo vyriskos lyties dzentelmeno vakarienems ruosti NekaltasCha cha

Kokių dar vakancijų turite???Nekaltas

oho, neblogai jami…

Nutariau pagaminti mesos vyne, bet po 5 butelio nebesupratau ka veikiu virtuvej.

arba sitaip TaipGeraiCha cha

Neeee Ne ateisiu darban nuo 7 ryto ir iseisiu kita ryta 7 val persirengti Cha cha

nerimtai Šypsena

Kokio yraTaip
O pridurkam kurie nesigaudo, kas saugojo VU, tai atbuline tvarka> Ekskomisaru biuras (parinis postas su ginklu), > BIUAB Pasala, > Falc security (kas dvi valandas rysys su centru - privalomas)TaipJuokiasio da anksciau etatiniai VU budetojai Labas

aha, bus diela, kai Zemyna ims gryzineti namo is darbo kokio 20-21 val Cha cha

Gal ir yra Nekaltas tik reikejo pries rugseji klausti Mirkt
Ale tu cia ne rimtai ane ? Klasta

jo ir dar nuogas, ir pimpe issitempes kaip gitara, ir ant pimpes grajina ir sokineja ant vienos kojos.GeraiJuokiasiJuokiasiJuokiasi

shita, ash tik va nekertu, jei mane pastate i viena lysve, su tais visaisValioValioValio, kur prie taboro supuvusiom kojom vaiksto, kuodel pas mane leidimo ginklui neateme.NekaltasJuokiasiJuokiasiJuokiasi ale ciuju kitos perziuros jau nepraeisiu.Cha cha cia ju tokie darbo metodai- buvom masina i paieska padave, surado, vagis uzdare, mums grazinoMašina, o masinos is paieskos ir nenueme, po to skambina normalus zmogus,- sako mane su ta Mašina pagavo ir uzdare. ŽliumbiaJuokiasiŽliumbia

Kitokio neislaikytu Cha cha