Pirmasuolis:)

reiktu ismegint, bet vis pamirstu informacija susirinkt, mestelk koki linka. kai busiu LT reiks isbandyt greiciausiai Taip

As priesh gera menesi irgi apturejau pirma suoli Šypsena kablys geras. Kita vasara butinai kartosiu. Nes rudeni, truputi saltoka sokinet. Beto sokom penktadieni 13d Cha cha Cha cha Cha cha Nelaimiu jokiu nenutiko, oras buvo pukus. Smagumelis

Oi kaip norėčiau.

marizone.lt Manau kad ten geriausiai pradeti,pukus instruktoriai,aplinka…

Nebandziau, pabandysiu, pasakysiu Mirkt Cha cha

O as manau, kad vilnieciams geriausia vieta dropzone.lt Mirkt Irgi viskas cikipiki!

ežys reklama stumia Šypsena pilna cia tu klubu Šypsena kazkada pries gerus 5-6 metus susibures pirmas bangieciu extremalu klubelis irgi taip issoko Šypsena ir dar diplomus Bangos gavo Liežuviskazkur ant lentynos guli Cha cha

as sokau ir vasaros gale per uzdaryma sezono marizonej,yspudziai visam gyvenimui Valio daba soksiu vel ateinancia vasara ir taip kol atsibos Kietas

To aklasis: STUMI TU… Kvankt? As parasiau apie tai kas patinka man… Gerai

na as tai sokineju Kyviskese, dropzone.lt… Mirkt smagu ten… Šypsena

Girtasturėjau ir aš kažkada šokt…bet grupė išsisklaidė ir nebeįvyko šuolis… Na, bet nepaleidžiu šios minties Girtas

Mano svajone… jau pernai vasara bevejk issokau bet kazkas sutrukde. tada kai turejau vaziuot… nenuvaziavau, bet noras isliko. Laimingas

Visas ekstremalumas ne tame 5-10 metru kritime, o kad leidies kaip ***** ant virviu ir nekontroliuoji nieko su tuo apvaliu kupolu, jei neapskaiciuos reikiamos ismetimo vietos gali pataikyt ant medzio, i bala ir pan…

O cia kaip tik matosi, kad su dubu soka Mirkt

Gerai Vau!

Nu nzn, cia sita galima vadinti suoliu? Pirmam kartui jau geriau paimti tandema su instruktorium, tai ir laisva kritima pajusi ir nusileisi saugiai. P.S. batai Gerai Cha cha