Pigesni "Kitaicai"

Gal kam xiaomi redmi note 3 pro? Visiškai naujas. (snapdragon 650, 2gb ram, 16gb rom, 16mp kamera, 5.5" ekranas). Baltas priekis sidabrinis galas. Oficiali global versija. 150EUR

http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-lenovo-k3-note

Gal kas mate kur pigiai Lenovo k3 note? Neissirenku is kur sakytis.

mano tėvas iš Daugėliškio Gerai

dekui
kaip tik sendien atejo Xiaomi mi4c su kinu rom tai bandysiu viska perasyt

kam trūksta lietuvių kalbos ant xiaomi, galit naudot https://multirom.me/index.php?m=app&app=roms
https://drive.google.com/folderview?id=0B69v5dvHDaGaRDVTOTNiLTBXbzg&us
p=drive_web

Tai visa esmė ir yra kad ne apie note modelį kalba eina, o 5" paprasta redmi3, o pro versija tik anonsuota.

teisingai, note praleidau Šypsena
bet esmė ta pati.

Arba perki flagmaną arba mygtukinę Nokiją ar kitą panašų aparatą už plius minus 20 Eur. Tada bus mažiausiai nervojimosi ir nusivylimo Cha cha Kitaicas su geru hardwaru, full hd ekranu (gera matrica ir sensorika), neprikakota nereikalingo šlamšto operacine sistema man buvo malonus atradimas už labai demokratišką kainą Cha cha

dabar turiu samsung s6, tikrai negrysiu prie prastesniu, paskutiniu metu turejau lg g2 mini, blackberry z10, iphone 5s, meizu m2 note, rasdavau pas visus kazkokiu trukumu,o dabar kolkas esu viskuo patenkintas.

Pabandziau nauja parduotuve- www.miniinthebox.com (MIB)
Ten nera telefonu,visokios smulkmenos.Bet testavau ja del idomumo,kadangi ji 1:1 panasi i lightinthebox (LIB)
Tai zinokit situacija toje MIB yra lygiai tokia pati kaip pries gera menesi buvo LIB: siuntimas- nulis, draudimas nuo mokesciu-vos euras kitas, draudimas nuo suduzimo-nuo centu iki euro kito. Panaudojus cashbacko nuolaidos koda, grazinimo 8 procentus galima nusipirkt kaiko gal ir nebrangiai.Galbut jie tapus klientu dar pasiulys ir savaitines 10-40 euru nuolaidas. Nezinau as kainu kad galeciau lygint su kitom parduotuvem, tik noriu konstatuot tai, kad veikia nuolaidos kodas,veikia mazas draudimas nuo PVM,galbut veikia ir cashbackas. Jeigu LIB gryztu atgal i pigu siuntima ir draudima- butu visai neblogai. Domekites, bandykit.

Zinokit gerbiamieji jau susirgau sportiniu interesu… Šypsena
Reik pradet gydytis kol nevelu. Tikrai nereikia,bet susigundziau kaina, tik galvojau pusvalandi,o gal ir visa valanda po to kai pamaciau akcija.Buvo 2,paskui 1 nupirko, o kai pirkau antraji matyt ne as vienas pirkau…
Dabar pirksiu pasinaudodamas cashbacku, paziuresim kas gausis…

Pirkimas dėl sportinio intereso ar poreikis? Laimingas

Nu va,ir vel turiu nemalonumu.Gavau laiska del savo pigiai pirkto MX4:
nebeliko sandelyje,per 24val grazina 147 eurus i paypala…
Ka padarysi, reiskia per ilgai galvojau,kazkas ta pacia sekunde nupirko anksciau…
Gaudysim kitus gerus variantus.

Atsiprasau RTFM… Tikrai nevaziuoju,as ne tokio charakterio.Tiesiog norejau pajuokaut,o rastu juokaut nelabai imanoma arba nelabai moku… Man nusispjaut i brenda,pats turejau Elephone P3000S,turiu Doogee F3 pro ir abiem labai patenkintas. Kaip jau sakiau-ir to modelio parametrai gan geri, tik va kam svarbu vardas-tai jis nelabai garsus,kaip ir manieji tureti, todel taip ir pajuokavau… pirkdami tokius modelius mes puikia suprantam kad cia serviso jiems nebus.Bet kokybe jie zymiai geresni uz visokius LG ar samsungus su 1gb ramo.Katik buvo kaimynas,gerem kava.Jis svieziai nusipirkes LG spirit 440. Dieve dieve kas per aparatas…Uz 160…gaila zmogaus.Jis ir pats mato kad viskas stringa,stoja… Bet uztat turi garantija 2 metams.Ir kas is to??? Uz 160 jis turetu superini aparata, nu ir kas kad ne brenda.Nezinau,tai tik mano nuomone…

Kam ta gorilla daba reikalinga…juk uz kelis dolcus paemi ta lipala stiklini ir ramu Cha cha Kietas

ir vel vaziuoji? ciupinejai ji, naudojai bent kokius 3 menesius ar is paveiksliuko nusprendiai kad "zajebys"? Jis kaip suprantu net gorilos neturi, tai po keliu menesiu atrodys tragiskai

Aš tai jau 1,5 metų su Jiayu G4S ir nematau poreikio jį keisti. Buvo mokėta apie 184 $ (~136 € tuo metu)
Tiesa teko keisti garsiakalbį (4 $), neaktyvi viena juosta touch screen’e ir on/off mygtukas neveikia (pats nulaužiau šleifą beardydamas. Buvo bandyta lituot kitą, bet nesėkmingai) . Bet visa tai manau dėl nevieno kritimo…
Kitas kinietis šeimoje prieš metus pirktas Huawei Honor 3C pirktas už 124 $ (~92 € tuo metu). Vasarą paragavo jūros vandens. Buvo išjungtas, įmestas nakčiai į ryžius, dirba be problemų.

Nors ir kursas pasikeitė drastiškai, šiai dienai vistiek pirkčiau iš Kinijos.
Abu pirkti iš pandawill.com, praslydo be papildomo apmokestinimo.

tavo močiutes laikais tas posakis tikrai tikdavo. dabar tau gali parduoti iš tu pačių dalių surinkta prekė už 1000e ir už 700e. skirtumo nebus. nors aišku, tas kas nuspirks už 1000e ta pačia prekę, jis visada vadins šunim tą, katras tą pačia pirko už 700e Mirkt

čia kaip mano ata močiutė sakydavo - pigią mėsą šunys ėda?