Perkame eBay aukcione !!!

tavi tarpininkavimas kox?Savo Master Card saskaita ir saugos numeri duodi?Nes daugiau ten nera ka tarpininkaut, uztenka pasiziureti i feedback ir paciam pirkti, o Master Card ar visa daba tikrai nesunku gauti, galu gale Visa Virtuon gali pasiimti ir vsio Cha cha

man reikėtų dalykų iš vokiško eBay. ir dar galbūt iš ebay.com. kaip ten yra su prekėm už 1 eurą? reikėtų knygų ir žurnalų. Ar tai yra rimtas pasiūlymas? ir kaip siuntimo mokesčiai? ar nebūtų labai dideli? ir kaip pinigų perdavimas pardavėjui iš Vokietijos?

tai kad preke kainuoja viena eura, nemanyk kad tai jau viskas, siuntimas bus tikrai ne vienas ir ne du eurai, apskritai perkant ebay ne ant visu dalyku gali sutaupyti, tik ten pliusas tox, kad gali rasti daiktu kuriu seip sunku yra rasti, pinigai per PayPal yra pervedami, o jei nori daugiau info, pasiskaitinek ce http://www.biteplius.lt/lt/2forum.showPosts/539936.461-=(564288032

Man reikalingas eBay ne dėl sutaupymo, bet būtent dėl specifinių daiktų, kurių negaliu rasti Lietuvoje.

na tai easy, jei turi viena is mano anxciau minetu korteliu, nematau kliuciu kodel negaletum pradeti kad ir siandien apsipirkineti, tik atkreip demesi i pardavejo feedback, jei jis nuo kokiu 99 %, gali drasiai pirkti Mirkt

Knygas ir žurnalus dažnai galima laimėti pradine kaina, visaip būna. Už dyką gi niekas nenori pardavinėti. Siuntimas nėra brangus, iki 2 kg kainuoja 9 Eurai iš Vokietijos. Jeigu virš 2 kg, per DHL kainuoja 30 Eurų. Apmokėjimas nieko nekainuoja ir !!! savo kreditinės kortelės duomenų tikrai niekam nesiunčiu. Žodžiu, reikalas išbandytas, asmeniškai pats tokia galimybe esu tikrai patenkintas. Rekomenduoju ir kitiems Šypsena

100 % pritariu !!! Ir tų, kurių Lietuvoje su žiburiu nerasi Gerai

Dar neteko perkant iš eBay tiesiogiai atsiskaitinėti kortele. Siųsti savo mokėjimo kortelės duomenis kažkam - nesamonė !!!. Niekas to nedarykite, išskyrus, jeigu intertnetinė parduotuvė patikima, naudoja https šifravimą ir viešus sertifikatus Mirkt