santa barbara edit, 100
cu, čia ne esmė
Man tai tik klausimas debiliskas kilo, bet yra žmonių kuriuos užkniso debiliska fizinė klava
kas laimi?
spėju kad kinai, kol tokie nemokami manager’iai kaip yz dirba įsijuosę, jie tyliai-ramiai štampuoja keyone’us
klounai. krakenai - taigi kitoks ekranas visai. vienas oled kitas ips. tai ir yra spalvu skirtumas. priv apskritai man nesusipratimas kazkoks. del klavos negaliu komentuot. bet passportas jau 2.5 metai su biskiu. anei jokiu problemu su mygtukais
yessuz- bulvės su šūdu irgi tikriusiai nelygintum? Vienas vienam geriau, kitas kitam… šūdo argonomika labiau atitinka rnkos formą… Tik vat kam tinka Passport’s šiandien aš nežinau. nei FB page’ą normaliai suadministruosi, nei Google Drive’u naudosies (šiandien tai galima daryti be žiaurus lag’o), nei išbandysi įmonės programėlę normaliai, jau nekalbant apie LT simbolių ptogų rašymą. Ir po pusmečio visam ofise tampi žinomas kaip “ai… pas Tave gi blackberris”. Nei tyliai meete žinutę parašysi, nes TAIP, patikėk, Tave visi girdi. Pusė problemų keyone sutaisė, kitų ne. Ir tenais origalioje nuotraukoje, demagogai, specialiai nuspausta, kad matytus apatinė funkcijų erdvė, kuri skaitant nepasirodo. Bet matyt nepaiškinsiu žmogui- nesupranta kaip gali magiškai imti ir pasitraukti ar tai klviatūra, ar tai mygtukai. Ačiū už išklausimą. Atsiprašau, kad išsiplėčiau.
cu, as jokios apsaugos nenaudoju
krakenai, kiekvienam savo as pvz kiekviena karta rasydamas su virtualia klaviatura mintyse (o kartais ir ne mintyse) keikiuosi. nes pastoviai nesamoniu prisispaudo. pastoviai kokia b ar c raide vietoj space’o ir t.t. o skaitymui - tai vis tiek, ar su klava po ekranu, ar su paslepta klava - tiek pats teksto matos. nu ten panaikinsi ta funkciju zona, kaip sakai - valio, bus viena eilute teksto daugiau man pvz puikiai tinka passportas. savo funkcija atlieka puikiai. google drive’u nesinaudoju. box naudojamas tiek asmeniniams tikslams, tiek ir darbe yra naudojamas. su lt simboliais - taip. bet cia bb10 problema. androide sitokiu dalyku ner. yra ta lietuviska klava, simboliai. tai nematau problemos. kiekvienam savo - yra kam nereikia fiziniu mygtuku. yra kam reikia yra tokiu kuriems patinka telefona krauti kas vakara (o kartais ir per tos pacios dienos pietus), yra tokiu, kuriems krauti kas vakara yra tragedija ir krovimas kas pora dienu yra tai ko jie iesko.
šiaip tai pilno žodžio nelabai jau ir berašai, kai normali klaviatūra suggestion rodo, greičiau ir be klaidų gaunasi. Tik ant PP lt išvis to nebuvo, o su kitomis kalbomis nepamenu. taigi nesenai plėšiai maikę, kad ta viena eilutė labai svarbu!
as plesiau maike kad eilute labai svarbu?! as sakiau kad realiai, vaizdas tas pats ant telefo su 4K ekranu vs full hd
pasikartosiu, bet ar elementarius dalykus sunku suprast? keynote ekranas mazesnis uz s8? taip! o mazesniame ekrane bus arba maziau teksto, arba mazesnis tekstas, abiem atvejais laimi didesnis ekranas. kai nusipirksi keynote(jei nebus per brangu), galesim ta pati teksta palygint abiejuose ekranuose.
o koks to vaizdo skirtumas turi būti prie HD ir 4K? vaizdo kokybėje tipo esmė o dydį pasireguliuoji pagal poreikį
rtfm, esme kad 4K ekranai ant mbilieku nereikalingi. bo jie viska upscallina. kitu atveju ant telefono “desktopo” turetu tilpti dvigubai daugiau ikonu nei kad telpa nad hd
o apie grožį nepagalvoji, kur simbolį atvaizduoja, daleiskim 10 pixelių ir kur 20? tie papildomi pixeliai ne dėl informacijos kiekio sutalpinimo yra daromi. Iš tikrųjų bbz kam jie daromi, nes akis tai nemato. paciupinėjau A5, tai ar fhd ten ar mano 4k, ir tas ir anas gražiai rodo ir skirtumo jokio neįžvelgiau. Bet va midrage cipas, tai tikrai stabdis, kai pripratęs prie greitesnių, tai nx tas stabdis
rtfm, tai jo. grozis. kur tau kai linija piesiama is 2 pikselio storio linijos, o kur is 4 )) kai dpi yra virs 400 According to those who toil away in research labs, the human eye can not discern granular detail when it is higher than 300 PPI
pas tave, kosmonaute, gal raidės ir visa kita informacija tik linijonis, tai žinok, pas žmones truputį daugiau. Bet tikrai nesiginčysiu kaip tu, tarp fhd ir hd aš skirtumo nematau. bet tie 300 tai nesąmonė, nes pas iphona 6 dpi virš 300, bet tikrai matosi tie taškai, kai akis pratusi
ką jūs kirminai išmanote, BB Keyone pats geidžiaumiausias BB ragelis, išankstiniai užsakymai sumušė visus rekordus:twitter.com/SteveCistulli/status/868207775440031744?ref_s rc=tw src%5Etfw
ta rekorda ivardinus skaiciais, dauguma gamintoju apsiverktu turedami tokius pardavimus