OT: Paplepėkim

o jei STOCK’as?NekaltasValio

kazkaip ne markeNežinauValio

tas pats daiktas, tik su maziau reklamosMirkt nors geram daiktui jos kaip ir nereikŠypsena
jei nori perpilsiu i martinio bonkaValio

jau skrudumas tai auksciausio lygioUžsispyręs nepatyrusiai coca colos vietoj grietineles ir kt. tiurlingoPavargęs man bonka perpilsBaisus ir kas su tavim galiŽliumbiaVelniūkštis

skautaiDrovus… nu ka mes zinom kiek ten visi kiti garbanotiNekaltas… o ir siaip tai kalba buvo apie makaule (sakyciau galva, bet velgi dviprasmybeNekaltas…)Cha cha

skurdumas?Piktas stockas dar brangesnis uz martiniBe be be
o jei tamstai martinio butelio blizgesys patinka, tai man negaila, galiu perpiltiLiežuvis
kas kas?Cha cha kas gali tas ir dziaugiasiLiežuvis kas negali lai pavydiValio

is jusu pasisakymo, kad dazniau koka perkat negu tokius “taurius” gerimusLiežuvisKietas
kazkoks pavydas uzejo…KlastaCha cha

ir isvis kur dingo nepatyrusi su mano pikantisku kasneliuUžsispyręsŽliumbiaDrovus

kokos neperkuNe anei colosLiežuvis
o tauriuosius gerimus gaunu ir tep, kam pirktFlirtas

darosi nuoboduUfffMiegantis

oj kokis man siandien kosmaras laukia, net chemijos negalesiu per ta darbea eit persilaikyt… nemegstu as tu popieriu

tai atsistoji ir iseiniNekaltas ar cia taves neisleidzia i mokslus?Apakęs

na cia rengiant metines ataskaitas ministerijai, tai neina atsistot ir iseit, o visa kita as buvau pazadejus, kad siandien padesiu susitvarkyt… tai vat, as netikejau, kad man nepasiseks su chemija, bet yra kaip yra

oi oi…isizeide, mat LiežuvisCha cha…niu oki…kudakuok tadum Be be beCha cha…ir neipratau Liežuvis, tep kad…DrovusCha cha

nepanasus, ir neapsipesiotasBe be be
teip kad teks grietinele traukt?Nekaltas

ir be Moteris pasonej jokios? Apakęs…viens berns man kazkadu pasakojo, kaip buvo su mergaite pirty rududu Cha cha ir kai ana pasilenke kazko paimti, ans…ans padare kai ka Drovus, ka istorija nutyli bet visi supranta DrovusJuokiasi…niu bet jei tik tapkiu uztenka i vantos…tebunie Cha cha
oraia daba rudeniski, tep kad kraukis sakvojaza ValioCha cha

ne tik tau Cha chaNekaltas

niu kad jau tep atgailauji, nusidejele LiežuvisCha cha…bet desertai pikantiski priklauso nuo skauto Nekaltas…ji reikia raginti, kad pasidalintu Girtas…gal gi paaiskes, kad i pirti ans ne tik vanta i tapkes pasiima DrovusDrovusDrovusCha cha

buna ir Moteris kokia eina Drovus
visko buna siam pasaulyCha cha
tai jumi gal ir rudeniskiNekaltas a mumi nuo salcio sparnai susalePavargęsCha cha

dar AlusAlus pamirsau paminetTaip