o jei STOCK’as?
kazkaip ne marke
tas pats daiktas, tik su maziau reklamos nors geram daiktui jos kaip ir nereik
jei nori perpilsiu i martinio bonka
jau skrudumas tai auksciausio lygio nepatyrusiai coca colos vietoj grietineles ir kt. tiurlingo man bonka perpils ir kas su tavim gali
skautai… nu ka mes zinom kiek ten visi kiti garbanoti… o ir siaip tai kalba buvo apie makaule (sakyciau galva, bet velgi dviprasmybe…)
soera rašė:
Skautas! rašė:
tas pats daiktas, tik su maziau reklamos nors geram daiktui jos kaip ir nereik
jei nori perpilsiu i martinio bonkajau skrudumas tai auksciausio lygio nepatyrusiai coca colos vietoj grietineles ir kt. tiurlingo man bonka perpils ir kas su tavim gali
skurdumas? stockas dar brangesnis uz martini
o jei tamstai martinio butelio blizgesys patinka, tai man negaila, galiu perpilti
kas kas? kas gali tas ir dziaugiasi kas negali lai pavydi
Skautas! rašė:
o jei tamstai martinio butelio blizgesys patinka, tai man negaila, galiu perpilti
kas kas? kas gali tas ir dziaugiasi kas negali lai pavydi
is jusu pasisakymo, kad dazniau koka perkat negu tokius “taurius” gerimus
kazkoks pavydas uzejo…
ir isvis kur dingo nepatyrusi su mano pikantisku kasneliu
soera rašė:
Skautas! rašė:
kas kas? kas gali tas ir dziaugiasi kas negali lai pavydiis jusu pasisakymo, kad dazniau koka perkat negu tokius “taurius” gerimus
kazkoks pavydas uzejo…
kokos neperku anei colos
o tauriuosius gerimus gaunu ir tep, kam pirkt
Skautas! rašė:
kokos neperku anei colos
o tauriuosius gerimus gaunu ir tep, kam pirkt
darosi nuobodu
oj kokis man siandien kosmaras laukia, net chemijos negalesiu per ta darbea eit persilaikyt… nemegstu as tu popieriu
eta@ rašė:
oj kokis man siandien kosmaras laukia, net chemijos negalesiu per ta darbea eit persilaikyt… nemegstu as tu popieriu
tai atsistoji ir iseini ar cia taves neisleidzia i mokslus?
soera rašė:
eta@ rašė:
oj kokis man siandien kosmaras laukia, net chemijos negalesiu per ta darbea eit persilaikyt… nemegstu as tu popieriutai atsistoji ir iseini ar cia taves neisleidzia i mokslus?
na cia rengiant metines ataskaitas ministerijai, tai neina atsistot ir iseit, o visa kita as buvau pazadejus, kad siandien padesiu susitvarkyt… tai vat, as netikejau, kad man nepasiseks su chemija, bet yra kaip yra
Skautas! rašė:
as ne gaidys kad giedociau
o cola tode kad sakei pas tave ten visi maukia ja be saiko, mazu sakau jau ipratai ir tujei
oi oi…isizeide, mat …niu oki…kudakuok tadum …ir neipratau , tep kad…
nepatyrusi rašė:
Skautas! rašė:
as ne gaidys kad giedociau
o cola tode kad sakei pas tave ten visi maukia ja be saiko, mazu sakau jau ipratai ir tujeioi oi…isizeide, mat …niu oki…kudakuok tadum …ir neipratau , tep kad…
nepanasus, ir neapsipesiotas
teip kad teks grietinele traukt?
Skautas! rašė:
i pirti einu su vanta ir tapkem
o esme pagavau bet kaip noriu taip atsakau
visuotine migracija vyksta pavasari ir rudeni, o daba ziema
ir be pasonej jokios? …viens berns man kazkadu pasakojo, kaip buvo su mergaite pirty rududu ir kai ana pasilenke kazko paimti, ans…ans padare kai ka , ka istorija nutyli bet visi supranta …niu bet jei tik tapkiu uztenka i vantos…tebunie
oraia daba rudeniski, tep kad kraukis sakvojaza
Skautas! rašė:
tyritityri rašė:
lavrynka rašė:
kas cia vyksta?oj zinok nereikia gilintis ir kistis cia vyksta morcius viduryj baltos(pala paziuresiu per langa…joa baltos) ziemos…
tu tik stebek, gal isvysi kaledini stebukla
nu nu…ir man idomu pasidare
ne tik tau
soera rašė:
nu prisipazystu kalta kalta (padauzom kumstus in krutiniu) ale pries Kaledas, net baisiausiam nusidejeliam atleidziama
tai ar galesiu atsikast pikantisko deserto? nors gabaleli
niu kad jau tep atgailauji, nusidejele …bet desertai pikantiski priklauso nuo skauto …ji reikia raginti, kad pasidalintu …gal gi paaiskes, kad i pirti ans ne tik vanta i tapkes pasiima
nepatyrusi rašė:
Skautas! rašė:
i pirti einu su vanta ir tapkem
o esme pagavau bet kaip noriu taip atsakau
visuotine migracija vyksta pavasari ir rudeni, o daba ziemair be pasonej jokios? …viens berns man kazkadu pasakojo, kaip buvo su mergaite pirty rududu ir kai ana pasilenke kazko paimti, ans…ans padare kai ka , ka istorija nutyli bet visi supranta …niu bet jei tik tapkiu uztenka i vantos…tebunie
oraia daba rudeniski, tep kad kraukis sakvojaza
buna ir kokia eina
visko buna siam pasauly
tai jumi gal ir rudeniski a mumi nuo salcio sparnai susale
nepatyrusi rašė:
soera rašė:
nu prisipazystu kalta kalta (padauzom kumstus in krutiniu) ale pries Kaledas, net baisiausiam nusidejeliam atleidziama
tai ar galesiu atsikast pikantisko deserto? nors gabaleliniu kad jau tep atgailauji, nusidejele …bet desertai pikantiski priklauso nuo skauto …ji reikia raginti, kad pasidalintu …gal gi paaiskes, kad i pirti ans ne tik vanta i tapkes pasiima
dar pamirsau paminet