oi, pamanykit …barselona …galvoji ten ispanės gražesnės …nepakelsi ir teks pas nepatyrusią atsiprašyti grįžti
bile šiiiiiilta
niu
TIK nesakyk, lavrynka, kad nuo kišenpinigių nesukrapštytum
nepatyrusi rašė:
cha cha …turbūt tik išmandagumo siurbė …bet šiaip tai ir čia pigaus vyno dahuja …pradedant euru su keliasdešimt centų …tik rinkisniu ką ką …viską apie juos prašytumumėme
tai joa…tokis grazuoliukas gi vynu girde
dzin kad pigiausiu kur statines praplauna
tikiu kad vynio ten debesys
viska?
nepatyrusi rašė:
Skautas! rašė:
nevaziuosiu
me i barselona noretusioi, pamanykit …barselona …galvoji ten ispanės gražesnės …nepakelsi ir teks pas nepatyrusią atsiprašyti grįžti
ten yra uztat keramikos parkas
laba diena, kaip sekasi, neuzgriuvo prieskalediniai darbai?
Skautas! rašė:
nepatyrusi rašė:
Skautas! rašė:
nevaziuosiu
me i barselona noretusioi, pamanykit …barselona …galvoji ten ispanės gražesnės …nepakelsi ir teks pas nepatyrusią atsiprašyti grįžti
ten yra uztat keramikos parkas
ten yra ir nereali architektura, yra ir garsioji gaudzio baznycia (kada ja pabaigs statyt idomu??? ), ten ir silta ir gera… i ispanai dzin - ju kieikviena savaitgali i vln net per daug atvaziuoja -neina ramiai senamisciu prasieit - bella bella…
joa norec i barselona labi labi
eta@ rašė:
laba diena, kaip sekasi, neuzgriuvo prieskalediniai darbai?
patikek uzgriuvo ir dar kaip -siandien ko gero prasitusinsiu su sventimen atvirutem…
tyritityri rašė:
eta@ rašė:
laba diena, kaip sekasi, neuzgriuvo prieskalediniai darbai?patikek uzgriuvo ir dar kaip -siandien ko gero prasitusinsiu su sventimen atvirutem…
as vakar tusinaus su to matvirutem, nes reikejo, graziai sulanklstyt ir parasyt graziu zodeliu… dar tusinsiuos kaip reiks i vokus det…siaubas kazkoks,bet ,mano geroji kolege man reikia rusiskai ir visa mano darba jau lupa lauk, tai biski aprekaiau o dar cia na nemusu darbovietej, bet kur mes isirengia didziausias balius, visi po kostiumam panos su balinem sukniom, baisu net i kolidoriu iseit… o jau papuosta kaip… net ir arkliukai su karietom yra…
p.s. kokias zenklais zymimi apipjovimai?
eta@ rašė:
tyritityri rašė:
eta@ rašė:
laba diena, kaip sekasi, neuzgriuvo prieskalediniai darbai?patikek uzgriuvo ir dar kaip -siandien ko gero prasitusinsiu su sventimen atvirutem…
as vakar tusinaus su to matvirutem, nes reikejo, graziai sulanklstyt ir parasyt graziu zodeliu… dar tusinsiuos kaip reiks i vokus det…siaubas kazkoks,bet ,mano geroji kolege man reikia rusiskai ir visa mano darba jau lupa lauk, tai biski aprekaiau o dar cia na nemusu darbovietej, bet kur mes isirengia didziausias balius, visi po kostiumam panos su balinem sukniom, baisu net i kolidoriu iseit… o jau papuosta kaip… net ir arkliukai su karietom yra…
p.s. kokias zenklais zymimi apipjovimai?
tu cia turi galvoj pjuvio ribas? siaip kropsai tam yra. o jei brezinys tai istisa linija atrodo 7mm storio.
tu cia turi galvoj pjuvio ribas? siaip kropsai tam yra (+ arba |_ (cia kai desinys visrustinis kampas, kiti analogiskai). o jei brezinys tai istisa linija atrodo 7mm storio.
aha ta ir turejau, galvoj… per tiek laiko kiek aiskinaus su ta uzduotim, tai pasirodo dave tik maza dali o reikalauja kazin ko…ir dar pasenusiais metodais, kur dabartiniai spaustuvese dirbantys zmones jau senai to nebedaro…jeigu dar man galetum paaiskinti kas yra leidybinai zymejimai ar kiataip saknat techninis redagavimas, kaip jis zymimas ir ka ten reik zymet…buciau labai dekinga, atsiusciau net pastu sokolada
eta@ rašė:
tu cia turi galvoj pjuvio ribas? siaip kropsai tam yra (+ arba |_ (cia kai desinys visrustinis kampas, kiti analogiskai). o jei brezinys tai istisa linija atrodo 7mm storio.
aha ta ir turejau, galvoj… per tiek laiko kiek aiskinaus su ta uzduotim, tai pasirodo dave tik maza dali o reikalauja kazin ko…ir dar pasenusiais metodais, kur dabartiniai spaustuvese dirbantys zmones jau senai to nebedaro…jeigu dar man galetum paaiskinti kas yra leidybinai zymejimai ar kiataip saknat techninis redagavimas, kaip jis zymimas ir ka ten reik zymet…buciau labai dekinga, atsiusciau net pastu sokolada
oj ple ju labai daug yra… as ju visu net nepamenu… paprasysiu kad dragelka is spaustuves atsiustu ir persiusiu
tyritityri rašė:
eta@ rašė:
oj ple ju labai daug yra… as ju visu net nepamenu… paprasysiu kad dragelka is spaustuves atsiustu ir persiusiu
as rau busiu labai dekinga, nes ta durne nieko apie tai neuzsumine ir nieko nedave kur sokolada atsiusti
labas rytas damos
kaip prieššventinė nuotaika?
aš tj jau gavau labai faina pirmą kalėdį dovaną [dienorašty pamatyt galit ]
Skautas! rašė:
tai joa…tokis grazuoliukas gi vynu girde
dzin kad pigiausiu kur statines praplauna
tikiu kad vynio ten debesys
viska?
…sekasi gis kai kurioms
tai aiskiai, kad viska …kiba gaila?
tyritityri rašė:
i ispanai dzin - ju kieikviena savaitgali i vln net per daug atvaziuoja -neina ramiai senamisciu prasieit - bella bella…
tai gal ten italai? …ispanai burba “guapa” …bella labiau italai vartoja
eta@ rašė:
…kur sokolada atsiusti
i madrida …me pratestuos, ar verta tyritityri ji ragauti
nepatyrusi rašė:
eta@ rašė:
…kur sokolada atsiustii madrida …me pratestuos, ar verta tyritityri ji ragauti
jei jin man padeda, vadinasi verta
eta@ rašė:
jei jin man padeda, vadinasi verta
niu bet gal sikoliadas bus neskanus …maza kas …vat todel PRIVALAI mumi atsiusti, kad pratestuotume ta sikoladiena