OT: Paplepėkim

oi, pamanykit Liežuvis…barselona Liežuvis…galvoji ten ispanės gražesnės PavargęsBe be be…nepakelsi ir teks pas nepatyrusią atsiprašyti grįžti TaipTaipCha chaAngelasAngelasCha cha

bile šiiiiiilta GirtasGirtasTaipJuokiasi

niu DrovusNekaltasDrovusDrovusCha cha

TIK Cha cha nesakyk, lavrynka, kad nuo kišenpinigių nesukrapštytum NežinauUžsispyręsCha chaLabas

tai joa…tokis grazuoliukas gi vynu girdeJuokiasi
dzin kad pigiausiu kur statines praplaunaCha cha
tikiu kad vynio ten debesysUžsispyręsCha cha

viska?Apakęs

ten yra uztat keramikos parkasValio

laba diena, kaip sekasi, neuzgriuvo prieskalediniai darbai?Cha chaValio

ten yra ir nereali architektura, yra ir garsioji gaudzio baznycia (kada ja pabaigs statyt idomuNekaltas??? ), ten ir silta ir gera…Girtas i ispanai dzin - ju kieikviena savaitgali i vln net per daug atvaziuoja -neina ramiai senamisciu prasieit - bella bella…PavargęsŠpyga

joa norec i barselona labi labiTaipGirtas

patikek uzgriuvo ir dar kaip -siandien ko gero prasitusinsiu su sventimen atvirutem…PavargęsBaisusApsvaigęsNežinau

as vakar tusinaus su to matvirutem, nes reikejo, graziai sulanklstyt ir parasyt graziu zodeliu… dar tusinsiuos kaip reiks i vokus det…siaubas kazkoks,bet ,mano geroji kolege KandaPiktas man reikia rusiskai ir visa mano darba jau lupa lauk, tai biski aprekaiauDrovus o dar cia na nemusu darbovietej, bet kur mes isirengia didziausias balius, visi po kostiumam panos su balinem sukniom, baisu net i kolidoriu iseit… o jau papuosta kaip… net ir arkliukai su karietom yra…
p.s. kokias zenklais zymimi apipjovimaiNustebęsNekaltas?

Cha cha tu cia turi galvoj pjuvio ribas? siaip kropsai tam yra. o jei brezinys tai istisa linija atrodo 7mm storio.

aha ta ir turejau, galvoj… per tiek laiko kiek aiskinaus su ta uzduotim, tai pasirodo dave tik maza dali o reikalauja kazin ko…ir dar pasenusiais metodais, kur dabartiniai spaustuvese dirbantys zmones jau senai to nebedaro…jeigu dar man galetum paaiskinti kas yra leidybinai zymejimai ar kiataip saknat techninis redagavimas, kaip jis zymimas ir ka ten reik zymet…buciau labai dekinga, atsiusciau net pastu sokolada ŠypsenaMirktTaip

oj ple ju labai daug yra… as ju visu net nepamenu…Nekaltas paprasysiu kad dragelka is spaustuves atsiustuMirkt ir persiusiuMirkt

as rau busiu labai dekinga, nes ta durne nieko apie tai neuzsumine ir nieko nedave Šypsena kur sokolada atsiustiMirktValio

labas rytas damos Gėlė

kaip prieššventinė nuotaika? Laimingas
aš tj jau gavau labai faina pirmą kalėdį dovaną Myliu [dienorašty pamatyt galit Katė]

Juokiasi…sekasi gis kai kurioms Cha cha

tai aiskiai, kad viska Drovus…kiba gaila? UžsispyręsNežinauLiežuvisCha cha

tai gal ten italai? Nekaltas…ispanai burba “guapa” Cha cha…bella labiau italai vartoja Nekaltas

i madrida Taip…me pratestuos, ar verta tyritityri ji ragauti ApkabinimasDrovusDrovusCha cha

jei jin man padeda, vadinasi vertaTaip

niu bet gal sikoliadas bus neskanus Nekaltas…maza kas PavargęsCha cha…vat todel PRIVALAI Cha cha mumi atsiusti, kad pratestuotume ta sikoladiena GirtasNiam niamCha cha