OT: Paplepėkim

man tai joa DrovusCha cha…kai kainavo 20 eurų, o daba tik 8, tai kazkaip kaip loterijoj laimejus Juokiasi

gal daug ju turi paskolintum koki nors trumpam ka?

hm…nzn…man vero morda Cha cha nelabai…bent jau me ten sau nieko neranda Nekaltas

laimetum jei dar primoketu uz tai paimtum

o kam tau? LiežuvisNekaltas…kiek prisimenam, tai princa jau turi LiežuvisŠypsena…bet jei ir nea, me turi ką skolinti UžsispyręsNežinauLiūdnasCha cha

niu madridas dar visgi ne toks drymlandas PavargęsJuokiasi

nu nezinau kazkaip me nei veramordoi nei rteranovnoi neranda nieko. Va gi buvo ispardavimas pries savaite flagmane teranovoje visi tik nesha kruvom shmutkiu prie kasu eiles didziules nu galvoju ir as turiu ka nors surast juk 70 % pigiau , bet po valandos nusprendziau kad geriau jau humana!

nu jei ir turi tai ir paskolink , as turiu Vyras , o apie princus svajuot nustojau pries 10 metu Liūdnas

va va…me tą patį mano Taip…aišku, nenoriu įžeisti ten perkančių, bet bent jau teroj novoj papigiai ten gal ir viskas, bet paskui ir vaikšto pusė kauno Nekaltas…čia kažkas pan. yra su zaros prekiniu ženklu lefties…būna ir neblogų dalykų, bet kai matau žmones, tysiančius didžiausius maišus, kartais tikrai nesuprantu, ką jie ten perka NekaltasCha cha

beje, madrido centre pora humanų mačiau Valio…tik kažkaip nedrąsu buvo užeiti ir smalsumą patenkinti Nekaltas

va reikes po humanas kuria diena pavaiksciuot gerai kad prisiminiau senia ijau nebuvau…

taigis sakau, kad neturiūūūūūū UžsispyręsLiūdnasCha cha…ale ot…princais netiki, o pasiskolinti tai nieko prieš PiktasCha chaLabas

sakiaui turi paskaityk ankstesni posta Šypsena

niūūūū Cha cha…tai tu sakei, kad jei turiu, tai ir paskolinti galėčiau, o me tau sako, kad neturi LiūdnasLiežuvisŠypsenaNekaltas

…bet jei ir nea, me turi ką skolinti UžsispyręsNežinauLiūdnasCha cha

skolink TaipCha cha…kada galima atsiimti? KlastaValioDrovus

cituoju tavo zodzius

niu tikros kiaulės Piktas…visą savaitgalių niekas nieko neparašo ir tema…beje, apdulkėjusi Užsispyręs…buvo nuspirta į antrą puslapį Užsispyręs…baisumynas gi PiktasCha cha…niu tai me ištraukia ją į dienos šviesą, kad ryt visi man pultumėt rašyti LiežuvisCha chaLabas

galima susitartMirkt

vo vo…Mirkt
VyrasTaip

o tai kadu silsetis jeiu ne savaitgaliu??Nekaltas DrovusCha cha