Kol kas aš neutralus . Su mėnuliu galėsiu phalanx hit’us daryti
gali man siusti 1:219:9 planeta .jie padare klaida,nereikejo atidarineti antro lietuvisko servo,vieno buvo per akis
Sakykit, resursu galiu atiduoti
tau spresti
kad jis is pradziu normaliai lose o pries kelias dienas atostogas uzsidejo, o siandie ziuriu - laisvi 2 slotai (nes turejod ar ir kolonija cia pat)
177 lauku planeta kolonizavos, visai nieko
Sveiki, isradineju - Impulsinis Variklis 4, bandysim gamint kreiserius
cia pabaigos nebuna
Mane į Airbulls kviečia, bet kad nieko ypatingo pas juos… Narių daug, bendras vidurkis neypač didelis, forume hof’uose gauna į kaulus
gal ir as kada issiusiu. Ale jauciu riektu ivairius laivus siust? “rinkinuka”
nu palauksiu kai tuoj i Top1000 pateksiu
Jau 45 taskai, tai is alianso nebekrisiu pasigaminau pirmaji small cargo ir light fighter
beje, tas foxgame kazkaip neturi tu konfiguraciniu nustatymu daug. duoda man nustatyt spalvas messageiu, tada duoda overview pakoreguot duomenu kazkokia baze yra ir viskas. ar gal ten kur kokis pasleptas funkciju lapas yra?
as kazkaip ta plugina parsipoociau bet kolkas jokio skirtumo nematau zaidime, tik spalvos privatuose skirtingos kas aki rezia truputi bandziau konfiginti, bet ten man veju kalba kolkas. anyway, ne to as cia atejau:
siuntineju laivynus grobineti neakrtyviu zaideju, ir paslapukaves matau, kad pas viena kiausini yra 5000 metalo, 4000crystalu ir 2000deuteriumo.
nusiunciu du cargo ir du light fighterius, kuriu bendra talpa yra 10k. taigi pagal visas kalkuliacijas pas ji turetu po mushio likti tik 1000 kazkokiu resursu, bet man zaidimas duoda is to zaidejo 2000metalo, 2000crystalu ir 1000deuterio. Kokiu principu jie kalkuliuoja ta grobi?
zinau, kad kazkur yra si info, bet su interiu baruosi sian visa diena tai dziaugiuosi kad bent banga veikia
EcHo_O rašė:
O ka duoda tas FoxGame ? Parsipuciau ta kuris butent Ogame skirtas, bet kazkaip ryskiu pakitimu nepajutau
Pasinaršyk Foxgeimo nustatymus, pamatysi gėrybes. Na, tai kad ir patogus dalykas, kad įėjus į GALAXY lapą iškart parodo laukus, kuriuose df yra didesnis, nei kažkokia minimali riba.
turetu refresint, bet nifiga nedaro
O ka duoda tas FoxGame ? Parsipuciau ta kuris butent Ogame skirtas, bet kazkaip ryskiu pakitimu nepajutau
As ir tikiuos daba prasigyvenam gerose alli, o paskuj dumsim is ten ir susibure sulesim visus(pasakiau kaip tikras lietuvis ) Ne, o jei rimtai tai tikrai reiks kurti kai lietuviu bent ~10bus.
Dekui dekui. Aisku, kol kas neatsisakau ir idejos, kad kada nors susikurs pakankamai galingas lietuviskas aliansas, bet dabar gerai ir taip.
Beje, naudoju plugina FoxGame, bet automatiskai nerefresina. Ten gal kur nustatymus reikia pakeist ar ka?
Girinukas rašė:
O pala, teisingai supratau- veikiančios kasyklos irgi naudoja energiją, o ne tik jų pastatymas? Nes žiūriu energija minusan tink tai sumažinau metalo ir deuterio išgavimo procentąBeje, tam aliansui angels.wings per kur rašyt? Susiradus per alliance tą formą ar yra dar kokie rekrūterių kontaktai?
jo, per alliance ieskok
resursai ir elektra yra du skirtingi dalykai. statymui tau reikia medziagu(metal, crystal, deuterium), kasyklu funkcionavimui reikia energijos(solar plant, kurios statymas irgi resursu reikalauja).