Oficiali MOHAA tema, žaidimas online,visos MOH dalys

nu ne originala rusu kalboj tai maciau Šypsena

nu ne kiek neklistU Šypsena mes tinkle savo keliese laosem tai nuvile mus ,vien ciurkos lakstopo dziungles ir viskas .

šiandien in gariūnai nusipirkau rusišką mohpa versiją Šypsena… ar visiems buvo,kad pradedi lošti,nukauna,ir kelia iškart į apmokymus ???

jo,ten prisiminimai prasideda,iki tos vietos zaisi-iki kur nukauna Mirkt tik nebijok,nemirsta herojus Cha cha gyvas lieki Šypsena Labas

nu mane is pradziu negreit nukove Šypsena ilgai spardziaus Cha cha

aš irgi išlipu įkrantą su 96 gyvybėm,bet krante gerai kovoju,ilgai,gyvybės nekrenta…ir staiga blet sprogstu Cha cha

Gal galite pasakyti is kur atsisiusti moh pa nes as viena atsisiunciau bet neveikai kazkokia code.exe reikia :confused:

mes nesiunciam Šypsena kas pirko ,kas serve rado tinklo Šypsena

as ir radau bet sakau paleidizu instaliuot ismeta medal of honor pacific assualt_code.ece mising ar kazkas tokio

blet,sunku su kopinimu Kanda,geriu nusipirk-bus rami galva,plius su rusų kalba Gerai

man ta rusu kalba kaiptik blogai nes as rusu nekertu ir dar man labiau patinka orginalo kalba

Juokiasi reik mokintys rusu.

nusivyliau pacific assualt_ Veee Blogai

o man patinka Kietas Niam niam

Liežuvis as geriau senaji moh inete Šypsena

Na va suzaidziau NežinauIr ir galiu praktiskai daugiau blogo pasakyti negu gero. Vienintelis pliusas turbut tai skraidymas su lektuvu. Visa kita vien minusai: 1. Atsibodo braidyt po dziungles. 2. Taktikos 0! 3. Nera snaiperio Žliumbia4. … P.s. Apibendrintai, nusivyliau situ geimu Baisu

aš mohpa lošiu tik kai nėra ineto-kol kas esu džiunglėse Mirkt-pabandyk mohaa inete palošti-turi patikti Gerai

taktikos tai tirai ne 0,nes buvo vietu kur reikejo apmastyt viska jei nesinori zut,o snaiperis tai yra Mirkt

nu man truksta failo kai instaliuoju Medal of Honor Pacific Assaulttm_code.exe as ji gavua nukopinu i suport pasirodo jis jau tne buvo ir vistiek neleidzia instaliuot gla kas padet gali ?

sveiki medalistai Labas ,kaip dar pazaidziat sena MOH nete. as kiekviena vakara kalu Breakthrought nete ivairiuse servuose. gal pasidalinsit kas kur zaidziat? kartu duotumem hansam i kaulus Cha cha