Kam reikia Cs 1.5 nusipirkit naija "Kiberzonos" numeri su kompaktu tam kompakte yra updeitai: Cs 1.5, Half life 1.1.1.0, Warcraft III 1.01, GTAIII 1.1…
CSserveriai!:
cs.delfi.lt
cs.bbd.lt
voodoo.vtu.lt
cs.x-zona.lt
cs.takas.lt
cs.mes.lt
cs.zeta.lt
cs.skynet.lt
cs.rolsera.lt
cs.davgita.lt
cs.ktv.lt
cs.vinita.lt
cs.lcsl.lt
cs.marinet.lt
games2.elekta.lt
migla.ktu.lt
game.ktv.lt
pandora.takas.lt
212.59.18.25
cs.delfi.lv
cs.mic.lv
games.skynet.lv
pro.delfi.lv
cs.net5.ru
cs.stv.ru
cs.sandy.ru
cs.megalog.ru
cs.ab.ru
Su chytais zaidzia tik lamos!!!
Foox88 nauja cs versija gali parsisiusti is ftp://gyver.ktu.edu ! Tik kad ji tau veiktu tau reikia tureti hl nesvarbu kokia versija. Ir irasyti nauja cs1.5 ant virsaus tada viskas ok veiks!
Kodel kai isirasau pilna 1.5 pataisa nein zaisti ismet lentele kad negal atidaryti CLIENT.DLL
cs.delfi.lt
cs.bbd.lt
voodoo.vtu.lt
cs.x-zona.lt
cs.takas.lt tinka tik 1.3versijai
cs.mes.lt
cs.zeta.lt
cs.skynet.lt
cs.rolsera.lt
cs.davgita.lt
cs.ktv.lt
cs.vinita.lt
cs.lcsl.lt
cs.marinet.lt
games2.elekta.lt
migla.ktu.lt
cs2.bbd.lt
pandora.takas.lt
212.59.18.25
tornado.ktu.lt
aleja.ktu.lt
cs.techas.lt
uss.csc-pirania.lt
cs.sugardas.lt
Nu hebra tikiuosi smagiai pazaisit!!!
Ieskantiems CS papildymu! http://www.s-44.net/default.php?page=files Bent jau man tas saitas kazkada labai palengvino gyvenima
Gal cia netycia lankosi Delfi serverio adminas,kuris BANINA be jokios priezasties? Man BANAS jau nenuimamas! Kalbejau su daugeliu apie tai x-zonos serveryje-ta beda ne man vienam! Isvis sake,kad delfis isbanino vos ne puse pastoviu zaideju! Tikriausia zaidimas neigiamai veikia to adminuko galvele
Ja ja ir mane pirma syki norejau ateiti i delfi o jis jau uzbanytas be to atrodo jeigu neklystu adminas dammit o gal ir ne jis
Gal kas zino kaip pasileist HLvideo demuskes? Kur jas det? Ir ka konsolej rasyt?
Ir man sito reikia bet bbz kaip
ir gerai kad delfyje bana uzdejo
kiek girdejau tai cia daugumai kas per dsl jungesi uzdejo tai va jei proxiu neturit nezaistit delfyje
oi tokiu kaip tu nemyliu chytin negrazu zais su botais kol pasikalsi bet nechytink
kai keiti gun skin ten buna du identiski failai tik vienas su _l raide tas yra desines rankos ginklas nuimk ta _l ir naudok si faila bus desinerankiai ginklai, bet keiciant skinus left hand funkcija ima nebeveikti
As ir necytinu tik klausiu kur gaut noriu pazet kas per cytai o paskiui nenaudosiu ju
Cheatu gali rasti cia http://www.cs-hacked.com Jei nori daug visokiu puslapiu apie cs tai i mirka ieik tema CS ir ten tau duos tu saitu tiek kad net atsibos landzioti!!!
taigi labai liewai su chytais zaisti. pav ar jums patiems (kas zaidziata su cytais) patiktu jei jus zaistumet normaliai o kazkas su chytais ir visada jus nusautu. man tai tikrai liewai su chytais.
na man iskilo tokia problema, tai va atejo mano vienas pazistamas kuris nelabai mokejo su kompu ir istrine visa mano CS
tai va reikia is kazkur atsisiusti cs su visais prichendalais (HL ir 1.5 fersion) tai va gal kas zino ftp kur rasti cs? na blogiausiu atveju puslapi, beje atsizvelkit i fakta kad pas mane greitis nekoks
sorry uz laminima
katinas99 rašė:
na man iskilo tokia problema, tai va atejo mano vienas pazistamas kuris nelabai mokejo su kompu ir istrine visa mano CS
tai va reikia is kazkur atsisiusti cs su visais prichendalais (HL ir 1.5 fersion) tai va gal kas zino ftp kur rasti cs? na blogiausiu atveju puslapi, beje atsizvelkit i fakta kad pas mane greitis nekoks
sorry uz laminima
Kaip neturejau cs tai zinojau dxja linku bet va kaip turiu tai istryniau visus bet ieskok cia ftp://android.skynet.lt/ (abejoju ar ileis)
tai kam tada duodi? bereikalo erzini. o kad neileidzia tai atspejai