nepamenu Simeras ar Kushlius (o gal abu? ) sakė, kad ant naujų monikų ryškumą ant max nustato, tai taip ir buvo įjungus kambary lempos nereik tai pirmas nustatymas kurį keičiau ir buvo brightness. ant 50 berods nustačiau. konktrastą pastumdžiau, bet gražinau atgal. aš nvidios control panelį pasileidęs dar su nustatymais pažaidžiau (tik čia kompą kalibruoja kaip suprantu, nes monitoriuje nieko neliečiau). reiks laiko turint dar pasireguliuot, nes dabar raidžių šriftas kažkoks ne toks. lyg kraštai šviestų ryškiau. ko gero kontrastas arba ***shading (nvidia nustatymas buvo kažkoks toks).
Kushliau, jo, ant pelės yra toks mygtukas 1200dpi (jei dėl skaičiaus neklystu) - neliečiu. bo nepagaunu paskui aš jos ten tipo geiminimui skirta, shooteriams paprastiems
Lygiai toki pati turiu jau beveik metai laiko Nebuvo tau per ryskus vaizdas ijungus pirma karta? As tai isviso pasidares brightness/contrata po 20 ,visa kita standard ir tai dar nakti gan stipiriai sviecia
Rimtai atsakant - ne.
Senos serijos (pirmi sezonai), kai dar sena komanda buvo - super. Dabar ant tiek nusivažiavę, išsisėmę ir supopsėję, kad neverti valandos žiūrėjimo laiko.
O Kari Byron man nepatinka. Scottie buvo . Bet čia jau aišku skonio reikalas.