Aš ir norėjau klaust, ar tik nebūsi su tom svirtelėm ko nors prireguliavęs, bet nuotraukoj pasirodė, kad išjungtos. Ot…
Paskirtis jos kiek kitokia, galbūt manualą skaitydamas ne taip supratai.
Na, svarbu dabar veikia. O RAM’us laikyk su gamintojo nustatymais. Turi pasigaut juos automatiškai. Nebent, norėdamas šiek tiek daugiau iš jų išspaust, gali mėgint timing’us mažinti. Bet čia jau žaidimas su sistemos stabilumu.
Iš Newegg:
Užsiimt žaidimais ar ne - spręsk pats. Aš palikčiau su gamintojo nustatymais…
Gaila leisti £30 kai jau yra viena logitech klava. Pabandziau as ja pries iseinant i darba tai dar puse velnio, tik tas uzknisa jog ji lt mygtuku isdestya turi… jauciu reik palaukt kol tor iseis ir tuomet kazka is razer klavu paimti
Nu tai kad atsirado tik po perinstaliavimo. Kad čia programiškai kažkas, kaip gali būt hdd? Neturtų būt random tada viskas?
Kažkur kažkas kas valanda kreipiasi kažkur ir užstabdo.
as abejoju ar tau pades tas perinstaliavimas. gi sakei, kad perinstaliaves neseniai buvai kompa.
o kito hardo neturi pabandymui? siaip atjunk vapse viska ka imanoma, palik tik video korta, ir sistemoni harda ir tada ziek kas vyksta. visokius USB ****ukus jei esi sukises irgi junk lauk.
na tai ir ziurek 1080p, ir ne zemiau. o 1080p 6850 musa 460 su mazesnem sanaudom ir mazesnem temperaturom. O kad ten nvidia turi physix tai manau nelabai kam ir rupi, isskyrus nvidiai ir nvidios fanatikams. Na zinoma tie kas foldina tai 460 yra gana neblogas pirkinys.
juokingiausia tai, kad nvidia eina i minusa pardavinedama tas video kortas
Prie ko čia 800x600? Žiūriu 1080p ir viskas. O kas ten virš, tai neaktualu praktiškai niekam, vienetai tokių yra. El. sanaudos mažesnės ir viskas, daugiau jokių pliusų pas ATI tikrai nėra. Ten tas eyefinity irgi niekam neaktualu, nes paprastai žmonės ant vieno moniko žaidžia
Full HD. Siaip jos apylygiai visuose testuose eina. Bet nutariau likti prie ati del mazesniu el sanaudu ir temp + maga isbandyt ati, nes realiai, neskaitant laptopo tai si bus pirmoji mano ati video korta