Per sudetingai issireiskiau ankstesniame (istrintame) komentare.
Zmones tiesiog per daug pasitiki ziniasklaida ir viskuo ka ten raso/rodo. O politikai didziausi ziniasklaidos darbdaviai
Beje, kame čia bėda gali būti, kad mano PC pagrindinis C diskas pastoviai pilnas ir pilnas pasidaro? Nors nieko nesisiunčiu į tą diską. Pravaliau ten per disk cleanup, bet vis tiek iš kažkur prisipildo visa atmintis. Nebesuprantu jau.
pas amne irgi 0 turi būt ir tyngiu aš ten knistis su tais popieriais bet (Škoto ir kitų džiaugsmui) jei pas tave vistik “-” bus (dėl PSD ar kitokių velniavų) tai tau labai ramiai juos ir nuskaitys, o pliuso tikrai negausi
t.y. VMI pati pasiskaičiuoja, bet tam, kad iš valstybės babkių pasiimt turi popierius pildyt. valstybei iš tavęs pasiimt užtenka to, kad tu jos pilietis (ja ja ja, dabar visi galit plot katučių, kokioje “duxu valstybėje” gyvenam čia šiaip, ironija, gynčytis dėl to ir atsibodo ir prasmės nebėr)
Šiandien vėl pas dantistę buvau. Suleido eilinį kartą vaistų, bet šįkart… pirmą kartą jaučiausi taip, kad tarsi gavau daug adrenalino - man vaizdai ėmė staigiai suktis, širdis plakė nežmoniškai, jaučiau kaip kraujagysles sutraukė ir drebėjau biški. Net išsigandau, nes maniau, kad nualpsiu, o man nualpimų niekad nebuvo