Off Topic: ... (nr. 10)

http://www.imdb.com/title/tt2179136/?ref_=fn_al_tt_1

patiko visai

Ir nereikia imti visko imti. O kas čia neaiškaus? Nekaltas

thats right

Cha chaJuokiasiGerai

as ka Ogrish’as sneka, tai uz gryna piniga neimu Cha cha neaiskus jis man kazkoks veikejas Ufff

na jis turejo anksciau, bent jau sake, tai gal anksciau ir pirko Cha cha

greciausiai uzmirsta tikram ar isivaizduojamam pasauli jo zmona yra Cha cha

tai kad tu neturi zmonos Cha cha

As tokiu kaip ebay ar ali express tai tikrai nepataikysi, ten pieviniai dydziai dazniausiai surasyti Šypsena

Bbd aš su tais dydžiais, pardoj guli džemperiai, mėlyni ir raudoni, modelis tas pats. pasimatuoju mėlyną L, nu galvoju px, raudono nesimatuosiu, gi tas pats, atsinešu namo - per didelis Gerai tai kaip online perkant pataikyt bbž Juokiasi

Aš tokių rūbų nenešioju, tai man tas atkrenta. Reikia žiūrėti iš ali, nes kelis per ebay buvau radęs seniai, bet turbūt imsiu per ali, vis vien tas pats š. Tiesa marškiniai, kuriuos prieš metus ėmiau tai tikrai kokybiški buvo, tiek medžiagos, tiek pasiuvimas. Tik aišku dydžius reikia žiūrėti ką ten jie rašo. Nes turbūt buvo xxl, bet vistiek ****os maži biškį. Cha cha Ėmiau ir žmonai korsetą, tai tas buvo per didelis, nes ėmiau apsidrausdamas dydžiu minimum didesniu, tai atėjo normalus. Cha cha pimp… ten juos suprasi kartais rašo bile ką.

As tik zmonai palta pirkau is Ali, dydis atitiko, nes buvo salia ir europiniai surasyti, visa kita is Sportdirect emiau pagrinde…

Na tikiuosi pro muitinę praslys. Cha cha Kažkaip žiūriu rūbus pas ali, sakai, kad pirkdavai kažką. Tai galvoju gal pasiimti. Nekaltas Šiandien prasitryniau pro parduotuves ir nelabai radau ką pirkti, pasiemiau tik kelis daiktus.

Galvoju iš ali gal ką pabandyti pasiimti, tik aišku ten loterija kaip visada ir dydžius imti 2 dydžiais didesnius turbūt.

uz tuos 5% jie parasol kad tai yra gift, neraso kad telefas ir sumazina kaina Šypsena net ir is to ciurkos pradejo bizni kalti Juokiasi

trolina jis puse, sakau gi…arba gavo koki *****a sutrinta sena telefa ir tiek…

Turbūt skaitei ką jis ten toliau rašė. Cha cha Aš ėmiau iš pandos, nes ali kažkaip nepasirodė patikimas šiuo klausimu. Cha cha

Jo parašiau, kad rašytų 20$ kaip visada. Cha chaDar prieš siuntimą buvo toks punktas, kad tipo už 5% nuo kainos apdraudžia nuo importo mokesčių ar kažkas tokio, bbž nelabai supratau, bet pažymėjau ir tą. Cha cha

http://it.lrytas.lt/techno/kinai-smoge-galingiausias-pasaulyje-telefon
as-mi-note-pro.htm
pagaliau gal kas nors pravalys musu rinka nuo visu samsungu, lg ir kitu brandu, bei sumazins debiliskas kainas Cha cha

Tai Lenovo yra kaip ir tarp top 5 gamintoju telefu, prie ZTE ir Huawei, tiesiog tai yra grynai ciurku firma, nors gaminius gamina kokybiskus…bet tame ir esme, kad jie kainas labai mazas uz savo gaminius uzdeje, nes patys gamina, patys stumdo, tai niekam net neapsimoka padielku daryti…is esmes tu su Lenovo telefu galetum pasimosikuoti pries bet kuri Samsungista, ar LG’ista kaip lygus su lygiu, tiesiog tokiame kainu segmente, kur ziurejo Ogrishas yra kiek silpnesni telefai, tiek cpu, tiek kitais paratemtrais, bet jie vistiek yra pagaminti po Lenovo brandu, o jei tarkime imti Lenovo uz kokius 1000 - 1500lt, tai jis nelabai ir benusileistu tam paciam S5, arba SE, arba LG pagal viska…tiesa as pirkau is Pandawill, tame Aliexprese tai bbz kokiu ten s… gali buti prikrauta, gal koks garazinis ciurkinis genijus ir sugebejo nuklonuoti Lenovo modeli ir stumti per puse pigiau…
Ogrish, Rafinuotas ten ka peza, tai puse gali atmesti, trolis jis yra jau nuo senu laiku…be to jis is Aliexpreso eme, o ne is Pandos, tai sansas kad gausi kazka ne taip yra palyginus mazas Mirkt

as galvojau Lenovo kad ir ciurkos, bet rimtesni truputi Nekaltas juolab dabar ir motorola nusipirko Ufff