Off Topic: ... (nr. 10)

Tikriausiai susenau, neatrodo kad ten sarkazmas buvo Liežuvis
Niekas ir neiesko jokios minties, kaip jau rasiau pvz crank, tie patys transformeriai viskas tvarkoj ziuriu ir megaujuosi. Furiuos ankstesnes dalys viskas ok, bet sita palyginus su pirmom dalim tai kosmonautika kazkokia Cha cha jau is trailerio maciau scenu del kuriu sakiau neisiu i kina, bet draugas truputi fanatikas nusitempe vistiek Šypsena
P.S ble jus paziurekit pirmiau ta sedevra po to mane pulkit Cha cha

Jo, cia tas pats kai Tranformeriuose zmones pradeda gilios minties ieskoti, ir nerade, sako kad antra dalis buvo visiskas fail Cha cha

Kaip cia visi kino kritikai susirinke? Cha cha Xpoint, ar jau tiek susenai, kad BN sarkazmo nebejauti? Cha cha
Yra action filmai, i juos ziureti ir reikia kaip i action filmus. O tie kas minties iesko tokiuose filmuose tegul vapse tegu uzsiciaupia. Juo labiau, apie skonio reikalus snekat cia.

P.S. FYI, nemaciau as dar to furious

Per kuria vieta jis tobulas? Pagal visus bajerius, man tai jis tolygus tarkim adrenalinui (Crank) su Stathamu. Tik pastaraji ziurejau su pasimegavimu nes toki ir lukesciai buvo, o Furious nuo puses filmo laukiau pabaigos.

Turbūt šūdas kaip ir visi kitiCha cha

http://sveikata.lrytas.lt/palata-6/vyras-po-operacijos-dziaugiasi-daug
iau-nei-3-kg-sverianciu-peniu.htm

Kvankt? Kaip pasakytų mano bobutė: reikia karo…

Tobulas Šypsena Ateinantį savaitgalį turėtų pelnyt jau milijardą dolerių Šypsena

Nu filmas aišku kosmonautinis Cha cha Šiaip Walker’io send-offą norėjosi pažiūrėt.

Ir skraide dar… su masinom Paplepėkim

Daugiau muses ir saudes negu lenktyniavo Šypsena

Tai geras filmas ar blogas visgi? Cha cha

draugas nusitempe i sita, zinojau kad bus meslas is trailer’io, bet ten tik uogytes jame mates kas lauke dar Šypsena

http://www.imdb.com/title/tt2820852/?ref_=nv_sr_1

gražiai su Paul Walkeri’iu atsisveikino ŠypsenaAngelas galėtų tuom ir užbaigt visą FF seriją.

200 Via baltikoj tarp išprotėjusiu pensininkų su pasatais nieko nematančių ir nesuprantančių kad reikia judėt pirma juosta jei važiuoji lėtai?

http://i.imgur.com/zxl58Pv.jpg?1

Kaip ir Meshqis paminėjo, su lt vairavimo kultūra bbd ant tokių greičių.

Visu pirma, mūsų važiavimo kultūra turi daaugti iki Vokietijos lygio, kad lakstyti greitai. Keliai nėra tokie geri ir saugūs. O ir tos iš dviejų mašinų surinktos su velniai žino iš kur pirktomis padangomis mašinos tikrai nekelia pasitikėjimo.

Ne tik kad kuras tokiais greičiais kainuoja, bet ir drožiasi mašina, ryja tepalus ir t.t. Pvz mano passato max greitis 200 ir yra. Tikrai mūsų keliuose jokio malonumo pralėkti greičiau nebūtų ir nėra. Važinėčiau Vokietijoj, būtų kitas reikalas.

Em, o ka as parasiau? berods rasiau, kad tiesiojoj 200km/h gali vaira su koja laikyti, ir jei masina stabili tiesiai ir vaziuos, tik vairas pasunkeja ir viskas. Taipogi rasiau kad su 1996 metu akordu traukiant prie 200km/h ribos malonumas dingsta, ir lieka tik baimes, kad kazkas sulus…tegu laksto jie I tas klaipedas per 1,5 valandos, man teises per brangios, kad taip lakstyciau+kuro gaila+manoji masina dabar turbut net neistauktu tiek, daznai vazineju is Vilniaus I Kauna, max ka sau leidziu, tai 150km/h, ir tai tik kartais…
Beje, kas yra normali masina? Nekaltas vazineju su 2001 metu masina, darbe su 2014 metu masina, pries tai su 2012 metu, nei viena nei kita netraukia 200km/h, 150-160 jau nemalonu vaziuoti darosi…tai kas tada yra normalu? dydis, kubatura, klase? tikiu kad ten koks mersas didelis ar bmw, nejausi skirtumo tarp 100 ir 150km/h, bet Ogrishas berods turi 3 serijos BMW, tai nemanau kad ji vaziuotu taip pat kaip 5 ar 7 klases, kad ir kokiu metu butu, tad turejo jaustis pas ji tie 200km/h…

Eikit tik geimint, slakeriai, nedejave. 30 metu, jiems matai, vos ne senatve Cha cha
O kas del 200+ km/h, tai Allure, no offence, bet normalia masina, matyt nevaziaves. LT keliai pakankamai geri, so norm masina tie 200 nesijaucia. Atsimenu gudziais 2000-aisiais, grupioko svogeris vos ne kas savaite is Vilniaus i Klaipeda per nepilnas 1.5h laxtydavo. Na kaip lakstytavo, jis vokietis, pas juos tokie greiciai norma su ju atstumais. Na bet tikrai, teko vezintis su jo masinomis, tai ten ar 100, ar 150 vienodai vaziuojas.

viens iš prasčiausių Ridlio filmų, imho
šits geriau Šypsena
http://www.imdb.com/title/tt2179136/

Ford Focus, BMW 320, Volvo kažkas iš S60 S80 serijos…

Itartinai pigi sita kontais, jos gi seip kosmosa kainuoja, be to dar statska varianta musu ta reik paruost, detales remontui gali tekt is uzjurio uzsakinet ir pan… Kai statuose buvau teko su senaja corvette pasivazineti, pz kas do zveris Cha cha