ramune as noriu su tavim susipazinti…
As As As As As As As !!!
Labas zuiki…
labas
HowHy rašė:
HowHy rašė:
As As As As As As As !!!Labas zuiki…
galima tau asmenini klausima?
kokiu tikslu?
enumar rašė:
Ieskau normalaus vaikino , kuriam rupetu ne tik isore , bet ir merginos vidus…Atsiliepkit…jau neturiu vilties toki sutikti
kazkada veliau to bus maza …
enumar rašė:
Linksmas, idomus, simpatiskas…mokantis bendrauti, sudominti, suzaveti…Ametisas rašė:
enumar rašė:
Ieskau normalaus vaikino , kuriam rupetu ne tik isore , bet ir merginos vidus…Atsiliepkit…jau neturiu vilties toki sutiktikoks vaikinas tavo nuomone normalus
visa gyvenima ir visais atvejais neimanoma buti simpatiskam …
enumar rašė:
Linksmas, idomus, simpatiskas…mokantis bendrauti, sudominti, suzaveti…
Tu niekada nesusirasi grazaus, linksmo, labai jautraus, suprantancio merginu vidu vaikino. Ir zinai kodel, o todel, kad tokie vaikinai jau dazniausiai turi drauga
Nius gal as tikciau
enumar rašė:
Linksmas, idomus, simpatiskas…mokantis bendrauti, sudominti, suzaveti…Ametisas rašė:
enumar rašė:
Ieskau normalaus vaikino , kuriam rupetu ne tik isore , bet ir merginos vidus…Atsiliepkit…jau neturiu vilties toki sutiktikoks vaikinas tavo nuomone normalus
Nu velns zina as gal beveik ir tikciau bet galetum savo foto isidet, butu kaip ir linxmiau, kai zinociau su kuo bendrauju
na manu tau tikciau, bet sorry esu jau uzimtas
enumar rašė:
Ieskau normalaus vaikino , kuriam rupetu ne tik isore , bet ir merginos vidus…Atsiliepkit…jau neturiu vilties toki sutikti
cia nelabai tinkama vieta tokioms paieskoms
jie ismire kartu su dinozaurais
is ko nusprendei kad as Ramune???
Teologas rašė:
ramune as noriu su tavim susipazinti…
Labas Kaip sekas?
HowHy rašė:
HowHy rašė:
As As As As As As As !!!Labas zuiki…
Gal? Esu isranki Juokauju
Eivisl rašė:
Nius gal as tikciau
Raveriux rašė:
nebuna tokiu, kuriem ishvaizda visai nerupi…sorry…
jo, del shito sutixiu, bet vis delto yra tokiu… yra… tik ieskok as jau uzhimtas t.y. man uzhtenka vienos
Tai ka man dabar daryti???
darvis2 rašė:
jie ismire kartu su dinozaurais
enumar rašė:
o kam jis tau?
tai tu čia nenoramalaus ieškai