Nidos laimikis

Juokiasi

niržaveika Cha cha

ciortai pastebek kad seni dalyviai tik po norma pagauna o naujokai nuo 8iki 20 kg Ufffmatyt sianiai zvejot jau nebemoka Liūdnas

ot jei nepasigiria o parsiveza po 2 kibirus tie geri- o tie kurie paraso teisybe baudziami??? aisku nesigirti butu geriausia- bet ar tai sazininga?? nea moderai jus nebuve ant kursmariu-o gaila Juokiasi

vyrai,gal susimetam Vyciai su r raidele ant bilieto.dar spės į stintų žūklę Juokiasi

as drasiai mesciaus Valio- galima ir konvojum pabandyti suderint- kad nepersigalvotu Juokiasiarba deportu Juokiasi

jis galetu ir su ledlauziu i kursmares uzsukti Šypsena

nu nu, ponas policininkas, tai oks butu jusu pasiulymas sioje situacijoje ? idemiai klausau ir deduos i galva Taip

mano pasiulymas,tik praplaukti pro sali Cha cha

tvis, buvau vienais metais kaip tik gryzes butent ant stintu Taip bet jeigu susimesit tai neuzpyksiu Mirkt

paprastas vycia- duok saskaita pervesim ir dar bilietas nupirksim -manau sumaxeri irgi surasim tau Juokiasi…meskeriu paskolinsim-pazvejosi , i zveju kibirus pasidairysi, apsiraminsi Mirktir vel bus taika ir ramybe ant marijos zemeles Juokiasi

nu ne i tema tu cia, as klausiu ka daryt su forume besigirnaciais MZT pazeidejais?

mende zinau as ta norma ir kybis buvo geras Juokiasi o gerb. policininkas… aj ne nieko Nekaltas Nekaltas Nekaltas Juokiasi Juokiasi Juokiasi Juokiasi

Paplepėkimtiktai banint as visada buvau tik uz vycia- nemoka zvejot ar girtis palmej ir vieta Taip

skirti pinigine bauda Cha cha aresta ir viesuju darbu Šypsena

Zimka, tai tada nesuprantu kame problema ? Nekaltas

Vycia su r raidele,kai tu buvai grįžęs,tais metais nekibo.kaip kimba šiemet-pamatyt verta.skolinkis ir varyk čia.paskui pereisi per kolchoza-pinigėlius susirinksi.ant ledo busiu antradienį ir trečiadieni.pinigais paremsiu,o tu galėsi mano žuvį pasvert Mirkt

tai viskas ok vycia- as gi nesakau kad nebananinkit Kietas su dievo pagalba baxurai Juokiasi

8kg 230 stintu - 1 stinta 35gr, 1kg 29sinta-nemazos Gerai

lasdavoja jamigranta vituka visi kas tik netingi Liūdnas Liūdnas Liūdnas