@123456 , po vieno vaziavimo ir kalbi taip. net normalios nuomones negali susidaryt po tiek. Nevarysiu kad nemoki vaziuot ir pan., bet geriau patylek tik tiek tebandes
Siūlyčiau nerėkauti, jei nesugebi priimti kritikos. Tau aš nieko neperšu, o išsakiau savo nuomonę. Kurių velnių man gaišti laiką su šia nesamone, jei valdymas kaip ir pats atvaizdavimas tragiškas? Gal tu nori pasakyti, kad kuo daugiau trasų pravažiuoju, tuo geresnis tampa valdymas ir pats žaidimas, atsiras AA kaip bonusas, botų valdymas nors kažkiek taps arčiau arcadinės tikrovės? Suprantu, jei tai būtų strateginis, rpg, fps žaidimas, kai iš pradžių galbūt nepatinka storyline ar pats valdymas, bet čia ne ta situacija. Bent jau tokius dalikus skirk. Patylėt tau reiktų ir išmokt normaliai diskutuot.
Man demo vieno važiavimo užteko, kad suprast jog čia ne mašinų lenktynės, o kosminių laivų. 123456 labai gerai pasakė viską. Kad bent fantastinės mašinos būtų, o ne tikrų markių. Burnout man buvo ir turbūt dar ilgam liks geriausia arkada. Ten tramplynai buvo, namų stogais pavažinėt galima, išsidirbinėt kaip nori, o čia…
Kiekvienam savo Tik sakau, kad per 5min negali susidaryt normalios nuomones, o tik laaabai pirmine. Man is pradziu irgi kosminis atrode. bet pazaidus pasidare idomu. Valdymas keistas, bet perkandus visai nieko.
ale ot kai kuriem dėmesio trūkumas - negana to temoje dergiasi, tai ten nutilus į galeriją persikėlė, kad tik su kažkuo pasigynčyt p.s. nei vienam asmeniškai netaikau, bet jei jaučiatės labai ižeisti - vadinasi dalis tiesos vistik yra p.p.s. scrynas gražus ir to man visai pakanka renkuosi vairavimo malonumą už realaus karto vairo ir neieškau stebūklų prie pc/konsolės
Čia kaip taisyklė - būtinai ateis nelaimingas žmogiukas ir visus komentatorių jam netinkačius argumentus suvers į jų kompleksus, kad jaučiasi bala žino dėl ko įžeistais ir dar suskubs paporinti, ale save reabilituojantį sakinį, kaip taisyklė, tokį kaip šis " nei vienam asmeniškai netaikau, bet jei jaučiatės labai įžeisti"…Tau tai logiškai skamba? Man ne. Toks jausmas, kad ir skubi kažką sumenkinti, pats rašinėdamas nesamones. Turbūt labai sunku susilaikyti ir neparašyti komentaro, negerbti pašnekovo? Apsigimę psichologai, ne kitaip. Parašai savo nuomonę apie žaidimą, tai ne tai, kad argumentuotai vyktų diskusija, bet iš kart nustatinėjamos protinio sugebėjimp ir kompleksų ribos. + Kaip matau apskritai nuomonės tu neturi apie žaidimus lenktynių pobūdžio, kaip pats minėjai, kad neieškai jokių stebūklų tame, vadinasi žaidi kas papuola po ranka. Tai dėl to nelabai į temą ir gavosi komentaras. Aš šiuo klausimu turiu savo nuomonę ir ją išreiškiu.
Ir visada atsiranda labai protingas zmogus - cia taip pat kaip taisykle O visi vaikai jam is paskos pritart turetu
patiko vvisai
i917.photobucket.com/albums/ad13/muziqaz/NFS112010-11-1722-03-1 0-33.jpgmoliai nesugebejo AA ideti. nuo konsoles porintas. x2 ijungtas ir viskas. siaip priverciau naudoti visus imanomus filtrus pas save per draiverius, tai atrodo manau siektiek geriau, bet vistiek stulpas su dantimis buna siokiais tokiais siaip ar taip ar taip atrodo tikrai graziai
tie medžiai tai išvis baisiai atrodo