turiu viena klausimuka Nevezio gaudytojams is valciu metydami ant tokio zemo ir skaidraus vandens jus pagaunat kazka.nes stebiu jus jau apie menesi bet nematau kad nors zuvele istrauktumet.nes as kiek esu bandes tai ant tokio vandens su valtim nera ko ten lysti .o nuo kranto zvejukai bent eseruku pagauna .bet kai jus su savo varikliais atkriokiat isbaidot mailiu tai nei jus nei nuo kranto zmones nepagauna .valtininkai turekit pagarbos ir proto
nu čia žiemą evolanderis irgi uždavė sunkų rebusą skersnukių foto įdėjęs, ni to plotkė, ni to žiobris, gerai kad kažkur skaitęs apie juos buvau, o gyvo tai net nematęs.
o iš tokių mažų nuotraukyčių kaip Auris10 įdėjo, tai tikrai sunku atspėti, net sportinis azartas atsiranda tokį rebusą spręsti
Feisbuke tu pamatytum dar ne tokius bajerius,ideda nuotrauka ir klausia kas per zuvis,nuotraukoj aiskiai matosi ziobris,o komentaruose kuojos,meknes ir t.t. puse teisingai atsako,kita puse pievas raso
jei pries henytes ilanka ilendi i aisktele,tai as ten pastoviai zvejodavau kol gyvenau kaune i kitas vietas nevaziuodavau.Niekad tiek karsiu nesu pagaves cia pries pora metu tai,kelis karsiokus pagavau ir kokia 20-30 plakiu,o taip dazniausiai kuojos,plakiai seip tai siuo metu jei kas su pludine zvejojat tai lekit i nemuna prie teliko.Buvau savaitgali kimba stambios kuojos,papuola vienas kitas ziobris,dvieju 1-1.5kg karsiu neistraukiau ilindo i zoles ir
Pagal foto tai 6 puskarsiai,del 7 sunku pasakyti nesimato,o kad tiek pagavai tai jau cia tikrai nemazai,tiek as nesu pagaves nevezi,papuldavo vienas kitas,o daugiausia plakiai.Speju,kad zvejojai arciau nemuno.